Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt städmaterial på nätet!

För en enkel städning! Det finns vissa saker som få gillar att göra men samtidigt måste, och att städa är nog ett klassiskt exempel på sådant. Men som tur är så kan man underlätta det, och det om man har rätt redskap för en enkel städning! Därför har vi samlat massor av städmaterial hos oss på Fyndiq, så att ditt hem eller din arbetsplats blir mycket lättare att hålla skinande ren. Städning hemma är inte kul, men det kan bli otroligt mycket enklare med ett strykjärn, eller riktigt bra microfiberdukar!

Tips för ett lyckat köp! För ett riktigt rent och snyggt hem krävs det en del olika sorters städredskap. Beställ hem så att alla dina behov täcks! Det finns nämligen få känslor i världen som går upp emot ett nystädat, härligt hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bra dammsugare viktigt! En av de allra viktigaste sakerna när det kommer till städning är en bra dammsugare, som dessutom gärna får vara billig. Vissa föredrar en självgående dammsugare medan andra hellre vill ha en lite mer klassisk. Philips, Volta, Kirby, Miele, Siemens... listan på märken kan göras lång, och det är svårt att veta vilka billiga dammsugare som är bäst. Varför inte lyssna på magkänslan? Den brukar oftast ha rätt. Annars kan man alltid läsa igenom ett dammsugare test, eller googla dammsugare bäst, för att vara på säkra sidan.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.