Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda snygg kakeldekor billigt online!

Visa din personlighet med kakeldekor! Att med inredning visa sin personlighet är någonting som har blivit väldigt trendigt, och många är det som letar nya spännande sätt att göra det på. Just av den anledningen är vi på Fyndiq otroligt glada över att kunna presentera ett stort utbud av dekorplast och kakel dekor som gör det enkelt för dig att personifiera hemmet. Oavsett om du väljer en billig kakeldesign i stil av mosaik eller en väggdekor med ord så finns det här att fynda. Inspireras av vårt stora utbud och lägg gärna ett extra öga på priset — det är nämligen så pass lågt att du kan köpa dekor till både kök och badrum!

Tips för ett lyckat köp! Kök och badrum måste vara hemtrevliga, så om du inte trivs är dekor helt klart någonting som kan göra dit hem lite mysigare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En billig renovering av kök & badrum! Att renovera badrum och kök är det många som drömmer om, men som alla vet innebär det både tid och pengar. Det en däremot kan göra för att förnya och snygga till sitt badrum eller kök, är att använda sig av just kakeldekor. Det är en billig renovering, som kan göra väldigt stor skillnad! Få badrums inspiration bara av att kika på vad vi har, och klicka hem allt vad du önskar. Välkommen att hitta billig kakeldesign som gör ditt kök eller badrum till något utöver det vanliga.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.