Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Damkläder & Underkläder!

Läckra underkläder & billiga damkläder för dig! Tröttnat på din garderob? Då har du hittat helt rätt. På Fyndiqs Damavdelning hittar du hundratals billiga plagg inom segmentet damkläder. Snygga, feminina, tuffa eller praktiska, vi har det mesta. Dessutom kan du fynda bland en mängd snygga underkläder till riktigt bra priser.

Tips för ett lyckat köp! För att öka chanserna för att du ska bli 100 % nöjd när du köper damkläder på nätet finns en rad saker som du kan tänka på. Dubbelkolla gärna storleken så att du säkert valt rätt. I de fall annonserna innehåller en måttabell är ett hett tips att mäta dig och jämföra om den storlek du valt verkligen är rätt. Köper du dam underkläder eller badkläder vill vi även påminna om att dessa inte är inkluderade i ångerrätten. Om det av någon anledning skulle bli fel eller du inte känner dig nöjd så kan du alltid kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Fyndshoppa kläder hemifrån! Nervös över det breda utbudet? Ja, djungeln av modeplagg och damunderkläder kan vara lätt förvillande men du behöver inte oroa dig. Vi har samlat alla dessa underbara plagg för att du ska slippa stressa runt på stan i gallerior eller butiker. Vardagen är ihärdig nog och klädinhandlande ska inte behöva vara en ytterligare stressfaktor. Hos oss kan du tryggt och enkelt handla så väl billiga underkläder som damkläder online i hemmets lugna vrå, och när du väl är ute på stan har du tid att ta en kopp kaffe med väninnorna och koppla av!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.