Kundservice

Smarta hem

19 100 fynd

Styr hemmet via din telefon eller surfplatta oavsett var du befinner dig med smarta hem lösningar! Här hittar du allt du kan behöva för att komma igång med automatiseringen av ditt smarta hem, från billiga led-lampor till smart plugs.


Filtrera

Fynda billiga smarta hem-lösningar online

Starta din resa mot ett uppkopplat hem med produkter som gör hemmet både smartare och säkrare. I vårt sortiment hittar du bland annat billiga smart plugs, led lampor eller övervakningskameror i många olika modeller och funktioner. Upptäck produkterna som gör ditt hem lite smartare hos oss och klicka hem dina favoriter till riktigt låga priser!

Vad ett smart hem?

Smarta lösningar för hemmet är precis vad du gör det till med smarta produkter som gör din vardag både effektivare, enklare och bekvämare. Dessa produkter gör det möjligt att kunna styra och automatisera olika saker i hemmet såsom belysning, TV eller till och med kaffemaskinen var du än befinner dig. En av många fördelar med det uppkopplade hemmet är att du kan styra allt på distans via din mobiltelefon, så om du glömt att stänga av något när du lämnat hemmet är det bara ett klick bort.

Vad sägs om att kunna sitta kvar i soffan och styra din elektronik utan att behöva resa på dig – tänd och släck lampor, rulla upp gardinerna, starta värmen i bilen eller sätt på kaffemaskinen utan att trycka på en endaste knapp. Möjligheterna med automatiserade lösningar är oändliga och går att applicera på alla möjliga elektronikprylar du har i ditt hem, både för att spara tid och göra vardagen enklare. Vad du väljer att automatisera är helt upp till dig!

Styr belysningen och annan elektronik med smart plugs

Börja styra lampor och nästan all annan elektronik i ditt hem med hjälp av smart plugs, allt som krävs är att produkterna du vill styra är kopplade till ett eluttag och att du har tillgång till Internet. Att komma igång är dessutom riktigt enkelt – koppla bara in dina smart plugs i eluttaget till de produkter du vill fjärrstyra och ladda ner den tillhörande appen i din mobil för både iOS och Android.sedan är du igång och det är bara att följa instruktionerna!