Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träningsredskap online!

Allt du behöver till din träning! Är det dags för dig att komma igång och röra på dig, bli en friskare och mer vältränad människa? Eller är du redan tokig i träning men vill utöka möjligheterna att träna hemma med lite ny utrustning och nya träningsredskap? Du är på rätt plats oavsett. Fyndiq har nämligen samlat alla fynd från hela nätet på en och samma plats, och med låga priser, stort utbud och en låg fraktkostnad blir det ett oslagbart ställe att shoppa på, oavsett vad man är ute efter!

Tips för ett lyckat köp! Se till att du hittar träningstillbehör som passar dig, och sedan är det bara att beställa hem, snabbt och smidigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Utrusta dig rätt! Ska man träna gäller det att ha rätt utrustning! Först och främst behöver man ha bra träningskläder, och sedan är det lite olika beroende på vilken form av träning du vill ha. Ska du träna upp styrkan kanske det är hantlar du ska ha, är det konditionen som behöver bättras på kan en crosstrainer eller motionscykel vara rätt för dig, eller en stegräknare så du håller koll på hur mycket du går om dagarna. För att öka smidighet och styrka är en gymboll och gummiband för träning en bra idé, då du kan anpassa motståndet efter din förmåga! Här finns det allt du kan tänkas behöva för att skapa dig ett eget hemmagym helt efter dina önskemål och behov!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.