Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp allt för Gaming, TV-spel & Dataspel

Massor med tillbehör för gaming! Att spela dataspel är ett stort intresse för väldigt många, och det här med gaming har blivit i det närmaste en subkultur. Det utvecklas ständigt nya dator och TV-spel, och de blir hela tiden mer avancerade och mer underhållande för spelaren som kastas in i en helt ny värld. För en spelare är utrustningen A och O, att ha en bra gaming dator, givetvis med tillhörande tangentbord är praktiskt taget en nödvändighet. Men för att få en ännu bättre spelupplevelse kan man se till att ha så mycket mer än bara det!

Tips för ett lyckat köp! Plocka ihop de tillbehör du behöver för den ultimata dataspel upplevelsen och kontrollera att du har allt nödvändigt i varukorgen. Dubbelkolla gärna en extra gång så att prylarna är kompatibla med den utrustning du har hemma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Utrustning för en riktig gamer! Den som älskar TV-spel och titulerar sig som gamer vet också att det behövs en del saker för att fullända upplevelsen. En eller flera exemplar av en gaming skärm med hög upplösning gör att spelet syns klarare och blir mer verkligt. Ett par bra hörlurar gör att du uppfattar alla ljud i spelet på ett bättre sätt och dessutom hör du när något kommer från sidan på äkta surroundvis. Spelar du med andra är ett bra gaming headset en nödvändighet. Detta för att du ska kunna kommunicera med de andra medan ni spelar, bestämma strategier och hjälpa varandra. Att spela multiplayer ger en väldigt social spelupplevelse, och det blir också lättare att vinna när man samarbetar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.