Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga datortillbehör på nätet!

Stort utbud av datorväskor och laddare för datorn! Om du letar efter ett ställe som säljer en trådlös mus i färgen pistage, sleeve väska, skal för Macbook Pro, ergonomisk musmatta och USB-minne så behöver du inte leta längre. Här finner du det mesta du kan tänka dig när det kommer till datortillbehör. Och våra produkter är även märkta med billiga priser - som om det inte kunde bli bättre. Är du på jakt efter en datorväska och du känner för att sticka ut i en annan färg än svart kan du välja mellan röd, blå, grön, mönstrad eller med härliga fjärilar eller kamouflage på. Det är inte så att vi försöker göra valet svårare genom ett stort utbud. Vi försöker bara erbjuda så mycket vi bara kan för att du ska känna att du haft chans att lägga ner det du allra helst vill ha i varukorgen. Bra koncept, eller hur?

Tips för ett lyckat köp! Har du problem med rygg och axlar finns det många ergonomiskt bra produkter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få ut mer med rätt datortillbehör! När det kommer till datortillbehör så är de till för att skydda och för att vi ska få ut mer av vår dator. Ett skärmskydd, datorskal eller nytt batteri kan höja livslängden avsevärt och höja känslan när du sitter framför din dator. Det finns även produkter som webbkameror och USB-minnen som gör att ditt arbete och sociala liv får en helt ny nivå.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.