Kundservice

Belysning

320 600 fynd

Ljuset gör stor skillnad i hur ett utrymme känns, så att ha bra belysning är ett måste för ett mysigt hem. Förutom att få ditt hem att kännas som hemma, är bra ljus också väldigt viktigt att ha praktiskt sett. Med tusentals prisvärda lampor att välja mellan här på Fyndiq har vi alla typer av ljus som du kan tänkas vilja ha eller behöva


Filtrera

När du väljer lampor vill du försöka ta hänsyn till färgtemperatur, ljusstyrka och hur bred eller smal ljusvinkeln är.

LED-belysning

Vi har många typer av ljuskällor att välja mellan, men inga är mer varierade i sin tillämpning än LED-ljus. LED-ljuskällor kan se ut som traditionella glödlampor, men LED-ljuskällor håller i allmänhet längre och är mer effektiva än glödlampor och andra typer av lampljus. Dessutom kan dom även passa in i allt från vanliga glödlampor för lampor till ljusslingor och dekorationer. Dessa LED-lampor har många fördelar.

Färgen och ljusstyrkan på LED-lampor kan i allmänhet enkelt kontrolleras. LED-lampor håller också längre än andra typer av glödlampor. De förbrukar också mycket energi och blir mindre varma än andra glödlampor. Utöver dessa stora fördelar är LED-lampor också mycket prisvärda nu. Av dessa och fler skäl är det en utmärkt idé att täcka alla eller de flesta av dina belysningsbehov med LED-ljus.

Belysning utomhus

För utomhusbelysning kanske du vill ha några ljusslingor för att skapa en fin stämning på din balkong, eller så kanske du vill ha ett rörelsekänsligt ljus för din trädgård. För båda dessa typer av lampor kan du hitta modeller som drivs av solceller. För utomhuslampor vill du vara extra uppmärksam på om dom är gjorda för att klara vädret och om du har ett sätt att använda dom på när det finns färre kontakter tillgängliga utomhus.

Bra belysning hjälper till att förbättra inredningen inuti och på utsidan av ditt hem. Oavsett om du letar efter en ny bordslampa eller någon annan typ av ljus, har vi nästan säkert det perfekta ljuset för dig till ett bra pris här på Fyndiq.