Kundservice

Köp billiga hudvårdsprodukter

42 260 Fynd

Letar du efter billiga hudvårdsprodukter som får din hud att strålä På Fyndiq kan du hitta hudvård till ansiktet, mjukgörande krämer till kroppen, massageprodukter, fotvårdsprodukter och egentligen allt du kan tänka dig inom hudvård online.


Filtrera

Fynda hudvårdsprodukter för alla hudtyper

På Fyndiq kan du hitta hudvård som passar just dig och din hudtyp, rätt hudvård är A och O för en hälsosam och vacker hud. Då vi har ett stort sortiment på över 7000 hudvårdsprodukter är chansen stor att du hittar just det du söker vare sig du har torr, fet eller blandad hud. Vi har ansiktskrämer och masker som passar alla olika hudtyper, med våra produkter kommer du få den lyster din hud förtjänar.

Utöver vårt himmelrike av hudvård till både män och kvinnor så kan du även shoppa hårvårdsprodukter, parfymer och smink till riktigt billiga priser.

Vilken hudtyp har jag?

  • Torr hudNär din hud är torr känns den lättirriterad och stram då den producerar mindre sebum än normal hud. Och när huden har brist på sebum saknar den de lipider som behövs för att bibehålla fukten som skapar en hinna som skyddar mot yttre påverkan.

  • Normal hudNär du har normal hud är den välbalanserad, vilken innebär att den varken är för torr eller för fet och du har knappt några problem med finnar.

  • Fet hudJämfört med torr hud så producerar fet hud mer sebum än normal hud och huden känns därför blank och oljig. När du har en överproduktion av talg får du troligtvis stora porer, finnar och pormaskar.

  • Mogen hudHuden har inte kvar sin naturliga spänst och elasticitet, är generellt torrare och kan ha fina linjer och rynkor.

  • Kombinerad eller blandhyKort och gott är en kombinerad hud en kombination av flera hudtyper. Ansiktet är till större delen normalt eller av den torrare typen, med en fetare T-zon (panna, näsa, haka).

  • Känslig hudDu har lätt att bli irriterad och röd i ansiktet och kan reagera extra mycket på kyla, värme och starka väderväxlingar. Normalt vis är den känsliga huden torrare och kräver mycket återfuktning.

Tips för ett lyckat köp

Kika dig runt bland våra relaterade kategorier och kitta upp dig med allt din hud behöver, både till ansiktet och kroppen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör ditt eget hemmaspa

Varför inte slå på stort och unna dig alla verktyg som behövs för att få samma känsla som att gå på en lyxig spa-anläggning. Skrubba fötterna med noggrant med en fotfil för att få bort döda hudskikt på hälarna och undersidan av fötterna och smörj sedan in fossingarna med en härligt fuktgivande fotkräm. Eller varför inte låta din partner ge dig en härlig ryggmassage med kroppsolja och värmande massagestenar? Det är bara fantasin som sätter gränser, på Fyndiq kan du hitta allt för att få till ditt dröm-spa i hemmet!