Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Hudvård!

Köp billiga hudvårdsprodukter! Oavsett om vi använder ett svalkande spray, ser till så vår hud blir len och lockande med Body butter av smaken raspberry eller om vi väljer ekologisk hudvård, så är det viktigt att vi ger vår hud den kärlek den förtjänar. Tänk hur mycket stötar den får ta — vårt största organ. Här finner du ett mindre himmelrike av hudvårdsprodukter för män och kvinnor till fantastiskt billiga priser där du kan shoppa både parfymer och bodysprayer till hela hudvårdspaket och grooming-produkter. Tänk på det: att köpa hudvård online, är hudvård som är billig.

Tips för lyckat köp! Solbränd eller bara lukta kokosnöt? Det bästa är att kanske på förhand välja om du ska skippa solarieöarna och satsa på en Bronzing instant tan som förgyller vardagen, eller om du ska gå på lukt och inte syn och köra Viktoria Secrets Coconut Passion — vad vi vet är att det finns många produkter, och skulle du välja fel så är det enkelt att byta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Gör ditt eget hemmaspa! Varför inte slå på stort och unna dig verktyg som por-rengöring, ståltvål, kroppsborste, peelingkräm, ansikts- och fotkräm och mycket mer för att få samma känsla som spanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö? Det blir en investering i välmående och som kommer få dig att glänsa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.