Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig hemtelefoni online!

Hos oss på Fyndiq hittar du produkter för hemtelefoni billigt! Något som inte ska underskattas är vikten av att ha en hemtelefon, och hemtelefoner hittar du här hos oss på Fyndiq — för vi har nämligen samlat billig hemtelfoni i massor i denna kategori. Här hittar du både klassiska hemtelefoner med sladd till trådlös telefoni med snygga laddningsstationer. Eller du kanske hellre ville ha lite rolig hemtelefoni? Då är ett tips att spana in den coola klackskotelefonen som är direkt inspirerad från hemtelefonins glansdagar under 1980-talet! Välkommen att fynda billig hemtelefoni redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Har du svårt att se knapparna på vanliga telefoner? Ingen fara i, i denna kategori finns både telefoner med stora knappsatser och telefoner med bilknappar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken telefon vill du ha? Att skaffa sig hemtelefoni är ett smart val, och telefonen du väljer blir också en snygg och praktisk heminredningsdetalj — så länge du väljer rätt telefon. I denna kategori hittar du både telefoner i klassisk stil, moderna skepnader och med smarta lösningar för personer som ser eller hör lite sämre. Vad sägs till exempel om en Doro MemoryPlus med fotosnabbval och extra förstärkning? Eller du kanske vill ha en häftig Kobratelefon vid namn Scandiphone? Den ser precis ut som den klassiska men har fått nytt namn och modernare touch!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.