Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda dekorationer till jul!

Överös hemmet med jul! Det är inget fel med att älska julen, om du tänker efter så är du förmodligen inte ensam. Jul sätter igång känslor till och med hos vuxna som de inte visste de hade. Att prata om julkänsla är något som sker varje år och i varje land som firar jul finns det ett ord för det, i USA är det Christmas Spirit och i Sverige som sagt julkänsla. Hos Fyndiq är det lätt att hamna i rätt känsla då det är enkelt att fynda fina och billiga juldekorationer här. Allt från ljusslingor till julgran och uteplats till en glad tomte, julpyssel och ljusstakar. Allt till ditt hem inför julen kan du hitta billigt hos oss, och passa på att ta allt som ni behöver i en beställning, det är nämligen samma låga frakt oavsett hur mycket julpyssel som åker ner i kundvagnen!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att vara ute i god tid inför julshoppingen, det gäller även julpynt och dekoration! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En perfekt jul med rätt dekoration! Julen nalkas och det är dags att ställa fram luciatåget på spiskransen, fylla julstrumporna och packa upp all juldekoration. Julen är den högtid som vi svenskar verkligen blir helt galna i pyssel och dekorationer. Vi ska tända vår fina adventsljusstake varje söndag på advent innan julen är kommen. Julstjärnan i fönstret skall lysa, likaså elljusstaken på fönsterbrädan. Julgranen ska kläs och där under ska vår lilla tomte stå, gärna med en ljuslykta i handen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.