Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig barninredning!

Lek med väggdekor, barntapet och barnmöbler! Apor som hänger i gardiner, och väggar som är fulla av djur och natur. Ett ställe där sagor blir till verklighet och fantasin är i fokus. Visst låter det härligt? Det är exakt så ett barnrum ska vara, och vi på Fyndiq har allt för att förverkliga det rummet. Här finns massvis med väggdekorer, barngardiner, barnmöbler och annat kul till den lilla. Allt ni behöver för ett riktigt drömrum är bara några klick bort. Kom in och kika, vi har självklart samlat ihop det bästa, finaste och roligaste. Priserna är som alltid billiga, och utbudet stort.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp inredning till barnrummet online! Det är skillnad på att inreda — och att inreda ett barnrum. Barninredning är otroligt leksamt och roligt, och det finns ofta massvis med roliga prylar och dekorer att leka med. Låt ditt barn vara med och välja, och var inte rätt för kreativiteten! Vi på Fyndiq tror på att förverkliga drömmar — och ser gärna att alla ska ha råd med ett drömrum till barnen, därför hittar du allt du behöver här: till billigare priser.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.