Kundservice

Begagnade datorer

1 768 fynd

Priset går ner på en ny dator i samma ögonblick som den har använts, medan prestanda och kvalitet på den inte nödvändigtvis har sjunkit. Visste du att kan du få en hel del kraftfull prestanda genom att köpa en begagnad dator? Det finns många kraftfulla datorer till bra priser som du kan hitta här på Fyndiq.


Filtrera

Begagnade datorer kan vara bra erbjudanden som är relativt nya och en kraftfull kapacitet för sitt pris. Spara stort på en fantastisk dator idag genom att köpa en begagnad bärbar dator, stationär eller datorskärm här på Fyndiq.

Begagnade bärbara datorer

En bärbar dator ger dig en fantastisk flexibilitet för var och hur du kan använda din dator. Att köpa en begagnad bärbar Mac-dator kan ha fördelen av att det är något lättare att jämföra den mot nyare modeller, eftersom alla komponenter vanligtvis tillverkas och monteras av Apple Mac själva. Att köpa begagnade bärbara Windows-datorer kan kräva lite mer forskning om hur mycket varje begagnad komponent kostar. Å andra sidan kan komponenterna till Windows-datorer vara något lättare att byta ut och uppgradera om du vill göra det någon gång. I slutändan bestäms värdet på datorn mestadels av de enskilda komponenterna.

Allmänt sett när du köper begagnade bärbara eller stationära datorer vill du kontrollera kostnaden för varje komponent för att få ett begrepp om hur mycket av en affär hela datorn egentligen är. Ibland kanske besväret med att bygga en dator med lite bättre använda komponenter kanske inte är värt det för dig. Till syvende och sist är din tid mycket värdefull så att, köpa en redan färdigmonterad bärbar dator kan därför visa sig vara det mest kostnadseffektiva och praktiska alternativet för dig som ger dig den mest prisvärda bärbara datorn.

Begagnad stationär dator

Begagnade bärbara datorer är bra för flexibilitet, men begagnade stationära datorer är i allmänhet mycket kraftfullare till samma pris. Speciellt om du vill spela de senaste och bästa videospelen är en stationär Windows-dator svår att slå. Att byta ut och uppgradera stationära datorer är ofta enklare än att göra det på bärbara datorer, så att köpa en begagnad stationär dator utgör därför också ett bra alternativ. På samma sätt kan du köpa en begagnad datorskärm utan att nödvändigtvis byta ut hela skrivbordet, vilket är relativt svårt att göra på en begagnad bärbar dator.

Vi är övertygade om att du kan göra ett fantastiskt fynd av en begagnad dator här på Fyndiq som är idealisk för dina behov.