Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda snygg och billig Plånbok på nätet!

Håll i pengarna med korthållare! Att hålla i sina pengar är inte det lättaste, särskilt inte om man inte har en snygg och praktisk plånbok! Något som vi på Fyndiq har förstått för länge sedan, så här nedan hittar du ett stort utbud av snygga såväl som billiga plånböcker online, korthållare läder, reseplånböcker med mera! Och vill du ha en sedelklämma? Det går såklart lika lätt att fixa. Vi har helt enkelt något för alla. Och med tanke på att du inte ska spendera alla dina pengar på en plånbok utan ha kvar några sedlar du kan lägga i din nya accessoar fyndar du med lätthet en plånbok här.

Tips för ett lyckat köp! Alla föredrar vi olika sätt att förvara pengar på, det viktigaste är inte vad man har utan att man har något över huvud taget. Och att man trivs med det, såklart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånböcker som är stora! Namnet kommer från början från en liten bok som hade inhäftade plån för anteckningar i sig, men det är något som har förändrats med åren. Men om man vill ha något där man kan förvara mer än bara pengar i så finns det lite större modeller att tillgå, så att man kan fylla dem med allt möjligt viktigt som man har! Det blir dock ännu viktigare att hålla reda på den då, så kanske ska man ha en plånbok med kedja?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.