Fri frakt över 299:-

Fri frakt över 299:-

StartsidaModeAccessoarer
Plånböcker & Fodral

Fynda snygg och billig Plånbok på nätet

12 130 Fynd

Håll koll på pengarna och andra värdesaker med en snygg och billig plånbok! Hos oss på Fyndiq hittar du ett brett utbud av plånböcker och portmonnäer i många olika stilar, färger och material.


Håll koll på pengarna med en plånbok

Att hålla i sina pengar är inte det lättaste, särskilt inte om man inte har en snygg och praktisk plånbok! Oavsett om du är typen som föredrar en nätt liten plånbok för det allra viktigaste eller gillar att lyxa till det med en stor plånbok med många fack så är nog de flesta av oss ense om att plånboken är en av de viktigare ägodelarna i vardagen. Det är något som vi på Fyndiq har förstått för länge sedan, så här hittar du ett stort utbud av snygga och billiga plånböcker, korthållare i läder, reseplånböcker och mycket mer i olika färger, stilar och material. Det går till och med att hitta tillbehör som sedelklämmor i vårt utbud, så det är bara att titta omkring och beställa hem dina favoriter!

Tips för dig som ska köpa plånbok online

I plånboken förvarar vi många av våra viktigaste ägodelar vi behöver ha med oss på resande fot, såsom pengar, kort, kvitton och id-handlingar. Här är det viktigt att fundera på vad du brukar bära med dig och se till att köpa en plånbok som är anpassad för just det! Behöver du endast plats för dina kort eller är det viktigt att ha utrymme för både sedlar och mynt? Och skulle du ha några frågor kring din nya plånbok eller vill reklamera köpet är det bara att du kontaktar Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig.