Kundservice
StartsidaModeAccessoarer
Plånböcker & Fodral

Plånböcker och fodral

62 500 fynd

Håll koll på pengarna och andra värdesaker med en snygg och billig plånbok! Hos oss på Fyndiq hittar du ett brett utbud av plånböcker och portmonnäer i många olika stilar, färger och material.


Filtrera

Håll koll på pengarna med en plånbok

Att hålla i sina pengar är inte det lättaste, särskilt inte om man inte har en snygg och praktisk plånbok! Oavsett om du är typen som föredrar en nätt liten plånbok för det allra viktigaste eller gillar att lyxa till det med en stor plånbok med många fack så är nog de flesta av oss ense om att plånboken är en av de viktigare ägodelarna i vardagen. Det är något som vi på Fyndiq har förstått för länge sedan, så här hittar du ett stort utbud av snygga och billiga plånböcker, korthållare i läder, reseplånböcker och mycket mer i olika färger, stilar och material. Det går till och med att hitta tillbehör som sedelklämmor i vårt utbud, så det är bara att titta omkring och beställa hem dina favoriter!

Tips för dig som ska köpa plånbok online

I plånboken förvarar vi många av våra viktigaste ägodelar vi behöver ha med oss på resande fot, såsom pengar, kort, kvitton och id-handlingar. Här är det viktigt att fundera på vad du brukar bära med dig och se till att köpa en plånbok som är anpassad för just det! Behöver du endast plats för dina kort eller är det viktigt att ha utrymme för både sedlar och mynt? Och skulle du ha några frågor kring din nya plånbok eller vill reklamera köpet är det bara att du kontaktar Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig.

Finns det något speciellt med en plånbok för män jämfört med en vanlig plånbok?

Absolut! En plånbok för män har ofta en mer maskulin design - vissa herrplånböcker är tillverkade av robusta material som läder för att ge en mer tålig och maskulin känsla. Medan det finns många likheter mellan herrplånböcker och vanliga plånböcker kan en herrplånbok erbjuda specifika egenskaper som passar den moderna mannen.

Vilka är några populära plånboksstilar för damer?

Damer har många fantastiska plånboksalternativ att välja mellan! En populär stil är den klassiska plånboken med fack för kort, sedlar och mynt. För en mer kompakt lösning finns också smidiga korthållare eller plånboksfodral för mobilen. Clutch-plånböcker är eleganta alternativ för speciella tillfällen, medan crossbody-plånböcker ger praktiskt och trendigt förvaringsutrymme. Bland de olika materialen och mönstren kan du hitta allt från läder till textil och färgstarka mönster.