Kundservice

Mobiltelefoner & smartphones

4 154 Fynd

Dags för en ny telefon? Vi erbjuder ett brett utbud av olika modeller för att du ska hitta just din favorit.


Filtrera

När började man använda mobiltelefoner?

Mobiltelefoner började användas av allmänheten i slutet på 1980-talet men har anor från morsekodsystemet som kom redan i början av 1800-talet, och sedan den vanliga telefonin.

Vad kostar en mobiltelefon?

De första mobiltelefonerna kostade närmare 30 000 kronor och var knappt bärbara, men idag kan du köpa en mobiltelefon från några hundra kronor upp till några tusenlappar beroende på hur avancerad telefon du vill ha. Online hos Fyndiq finns mobiltelefoner från de flesta stora tillverkarna som iPhone, Samsung och Nokia för att nämna några.

Vilken mobil anses vara den bästa mobilen för pengarna?

Det finns flera mobiler som anses ge mycket värde för pengarna. Bland de populära valen kan man nämna mobiler från märken som Xiaomi, OnePlus och Samsung i deras mellanprisklass segment! Dessa mobiler erbjuder ofta utmärkt prestanda, bra kameror och moderna funktioner till ett pris som är mer överkomligt än de allra senaste modellerna.

Finns det något speciellt man bör förvänta sig av en billig smartphone?

En billig smartphone kan erbjuda grundläggande funktioner som samtal, textning, webbsurfning och sociala medieanvändning till ett mer överkomligt pris. Även om de kanske inte har samma avancerade specifikationer och funktioner som de dyrare modellerna, kan de fortfarande vara tillräckliga för många personers vardagliga behov och erbjuda en prisvärd lösning för dem som har en begränsad budget.