Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mobiltelefoner & smartphones!

Hitta en billig smartphone hos Fyndiq! Att välja mobiltelefon är inte det lättaste med alla val som finns idag. Prioriterar du en bra kamera? En stor skärm? En behändig storlek? Kanske är det viktigaste för dig att den är stöt-, damm- och vattentålig? Oavsett hittar du en bra och billig mobiltelefon hos Fyndig. Fynda bland mängder av märken såsom Apple iPhone, Samsung, LG, Nokia, Sony och så vidare. Alla utan abonnemang eller bindningstider. Fyndiq erbjuder dig de bästa telefonerna till de bästa priserna – utan krångel!

Tips för ett lyckat köp! När du valt den mobil som passar dig bäst kan du även passa på att fynda tillbehör såsom skal, skärmskydd och fodral hos Fyndiq – allt för att hålla din nya nalle hel och skyddad! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smartphone eller billig mobiltelefon för äldre – vi har bägge! Oavsett vilka behov du har när du väljer mobil har Fyndiq alla mobiler du kan tänka dig! Behöver du en mobiltelefon för äldre med större knappar och enklare menyer? Då kan vi rekommendera Deltaco eller Doro som erbjuder intuitiva menyer och enkla basfunktioner. Är du istället ute efter det senaste och de flesta funktionerna i mobilväg? Då kanske du ska satsa på senaste iPhone eller någon av Samsungs eller Sonys flaggskepp? Oavsett om du föredrar Android eller är ett riktigt Apple-fan har vi något som passar dig – till fyndpriser!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.