Kundservice
StartsidaUnderhållning
Sömnad & Pyssel

Fynda för pyssel & sömnad på nätet

261 100 fynd


Filtrera

Här finns allt när du vill pyssla

Oavsett om du funderar på att blåsa liv i den kreativa ådran och sy väska, sy egna kläder eller om det handlar om att märka ditt barns jacka med ett tygmärke eller köpa pyssel inredning så finner du allt du kan behöva till dina projekt här på Fyndiq. Här finner du ett stort utbud för att pyssla hemma med allt från nystmaskin, påskpyssel för vuxna, pyssel för små barn eller tillbehör för att kunna sy till bebis. Och förutom det stora utbudet så finner du även att prislappen visar billiga priser, vilket aldrig är fel.

Tips för ett lyckat köp

Är du på jakt efter ett härligt tygmärke är det viktigt att du kollar om du ska sy på märket eller om det är strykning som gäller. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt kreativiteten flöda

Att sy eller att skapa rent allmänt får en att slappna av och öppna upp sitt sinne. Det är när vi är kreativa som vi mer självklart låter oss tänka fritt och utanför den där fyrkantiga boxen. Men själklart är det ett perfekt tillfälle att umgås och göra någonting tillsammans. För pyssel med barn är mer än bara klippa och klistra. När väl tygmärken, färgglada band, symaskinen och saxen är framme kan vad som helst magiskt inträffa.