Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda för pyssel & sömnad på nätet!

Här finns allt när du vill pyssla! Oavsett om du funderar på att blåsa liv i den kreativa ådran och sy väska, sy egna kläder eller om det handlar om att märka ditt barns jacka med ett tygmärke eller köpa pyssel inredning så finner du allt du kan behöva till dina projekt här på Fyndiq. Här finner du ett stort utbud för att pyssla hemma med allt från nystmaskin, påskpyssel för vuxna, pyssel för små barn eller tillbehör för att kunna sy till bebis. Och förutom det stora utbudet så finner du även att prislappen visar billiga priser, vilket aldrig är fel.

Tips för ett lyckat köp! Är du på jakt efter ett härligt tygmärke är det viktigt att du kollar om du ska sy på märket eller om det är strykning som gäller. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt kreativiteten flöda! Att sy eller att skapa rent allmänt får en att slappna av och öppna upp sitt sinne. Det är när vi är kreativa som vi mer självklart låter oss tänka fritt och utanför den där fyrkantiga boxen. Men själklart är det ett perfekt tillfälle att umgås och göra någonting tillsammans. För pyssel med barn är mer än bara klippa och klistra. När väl tygmärken, färgglada band, symaskinen och saxen är framme kan vad som helst magiskt inträffa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.