Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga elektronikkomponenter online!

Hitta alla elektroniktillbehör du behöver! Den som har mycket elektronik hemma vet att det behövs en del sladdar och komponenter för att det ska fungera. Dessutom kan man behöva en del verktyg för att reparera sådant som gått sönder. Bland annat kan man behöva en lödpenna för att koppla ihop sladdar, eller ett motstånd för att förenkla en reparation. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga elektronikkomponenter som både proffset och hemmafixaren kan ha nytta av! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att hitta fler smarta fynd när du ändå är här hos oss. Du betalar nämligen alltid samma frakt, oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Reparera din laptop med ett smart verktygskit! Bland elektronikkomponenterna här hos oss kan du bland annat hitta ett verktygskit för reparation av din laptop, surfplatta eller smartphone. I kitet finns allt du behöver för att öppna och ta isär din elektronik, bland annat en sugpropp, pincetter, lödningsskrapa och plektrum-verktyg. Förutom det här smarta kitet kan du även hitta olika typer av flussmedel som du kan använda när du ska löda tenn, mässing, nickel eller koppar. Flussmedlen finns i pastaform, i flytande form och i mer trögflytande form, för att du ska kunna hitta den variant som passar dig bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.