Kundservice

Cat Tillbehör

14 Fynd

Tillbehör till CAT

Om du är ute efter CAT tillbehör har du hittat helt rätt, här hittar du nämligen alla våra tillbehör till din mobil från CAT. Det finns allt från skärmskydd och skal till plånboksfodral. Vi försöker ständigt fylla på utbudet med fler produkter för att du ska hitta passande alternativ.

CAT tillbehör som skyddar din smartphone

Mobiler och surfplattor är ömtåliga och behöver skyddas från slag, stötar och smuts för att hålla så länge som möjligt. Här hittar du bland annat skärmskydd som förhindrar att din skärm spricker eller blir repad vid exempelvis ett fall. Det finns både plastfilm och glasskydd beroende på vad du föredrar. En plastfilm har fördelen att den är tunn, men nackdelen är att den inte har samma hårdhet som ett glasskydd.

Ett skyddsglas är oftast både enkelt att applicera och mycket hållbart. Du kan kontrollera hårdheten genom att läsa produktbeskrivningen. Standard är 9H för glasskydd till mobilskärmar. Här hittar du också så kallade hybridglas som är en blandning mellan skyddsfolie och skyddsglas, för att ge användarna det bästa av två världar. Dessa hybridglas är tunna, men har nästan samma hårdhet som ett skärmskydd av glas.

Skal och fodral

Det är allra bäst att kombinera användningen av ett skärmskydd med någon typ av skal eller fodral för att ge din smartphone bäst skydd. Bland våra CAT tillbehör hittar du bland annat skal i silikon, vilka bland annat är stötdämpande. De finns bland annat i transparenta modeller för att inte dölja designen på din mobil.

Om du inte vill behöva ha väskan med dig kan du satsa på ett snyggt plånboksfodral. Med ett sådant får du plats med din mobil, dina kort och dina kontanter på ett och samma ställe. Dessutom skyddar det både fram- och baksidan på din telefon. Här hittar du flera olika plånboksfodral av hög kvalitet.

Köp dina CAT tillbehör online

Det är smidigt att handla tillbehör till din CAT på nätet. Dessutom är utbudet stort. I vår kategori med CAT tillbehör finns även smarta selfielampor som du ansluter med kabel, för att alltid få bäst ljus när du tar selfies. Skrolla igenom utbudet och hitta de tillbehör som passar dig allra bäst.