Kundservice

Smycken

194 280 Fynd

Behöver din outfit det lilla extra? Att bära smycken tar verkligen din outfit till nästa nivå, det blir som pricken över i. Det bästa är att smycken passar till allt och du kan styla det precis som du vill, det finns otroligt mycket du kan välja mellan! Du kan välja smycken som är mer diskreta och passar till vardags, eller varför inte lite större örhängen och halsband för att piffa till kvällslooken. Vissa smycken vill vi aldrig ta av oss och dem blir en del av vår personlighet, medan andra smycken vill vi enbart använda vid speciella tillfällen. Ett smycke är även en väldigt uppskattad gåva, både tidlös och personlig. Vraka och välj i vårt stora utbud för att hitta dina favoriter till ett billigt pris!


Ringar

Händerna är i stort sett alltid synliga och just därför är det så kul att smycka ut dem med ringar. Vi har ett stort utbud av trendiga och även klassiska ringar för varje tillfälle. Det finns många olika stilar på ringar, bland annat med färg, smala, breda, eller med mönster på, listan kan göras lång! På senaste tiden har det blivit populärt att bära flera ringar tillsammans, här kan du verkligen gå loss och blanda flera olika ringar för hitta din stil!

Örhängen

Örhängen är det mest populära smycket, det vanligaste sättet att bära örhängen på är i örsnibben. Men på den senaste tiden har vi även börjat se att man använder örhängen på andra ställen på örat. Du kan ha flera hål bredvid varandra och även i broskdelarna av örat. Glittriga och färgglada örhängen eller klassiska pärlörhängen, matcha de tillsammans med din outfit och andra smycken!

Halsband

Halsband har använts i 40 000 år tillbaka och är ett mycket klassiskt smycke än idag. Det består ofta av en kedja med en eller flera berlocker på. Hos oss kan du välja bland berlocker i form av bokstäver, djur, hjärtan och många fler! Det finns det halsband som passar alla, oavsett vilken stil du har!

Smycken dam

Uttryck din personlighet med smycken, föredrar du stora smycken med mycket färg eller diskreta guldsmycken? Vi har det som passar dig! Välj bland populära smycken som örhängen, armband eller varför inte halsband som du kan dela med din bästa vän!

Vad är en smyckeskrin?

Ett smyckeskrin är en liten låda eller behållare designad för att förvara och organisera smycken på ett säkert och estetiskt sätt! Smidigt, eller hur?

Vilka typer av smyckeskrin passar till barn?

För barn kan färgglada smyckeskrin med karaktärer från populära filmer eller tv-serier vara roligt. Säkerhet och enkelhet är också viktigt när det gäller barn, så smyckeskrin med enkel öppning och utan små, lösa delar är ofta ett bra val!