Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda träningskläder billigt online!

Köp träningskläder för alla tillfällen! På med träningsskor, sportkläder och rätt attityd — det är dags att svettas! Och oavsett om du ska ta dig ut i löparspåret eller finna ett inre lugn på yogamattan är det viktigt att du väljer rätt träningskläder. Du hittar kläderna här hos oss på Fyndiq, till ett pris som gör att du har möjlighet att köpa en helt ny träningsoutfit. Fynda allt från billiga cykelkläder till ännu billigare yogakläder hos oss. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Skor för tränings finns också att fynda billigt hos oss, bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stort utbud av träningskläder från olika märken! Istället för att leta efter träningskläder på rea bör du kika igenom vårt stora utbud av damkläder och herrkläder som andas träning. Vi på Fyndiq förstår vikten av att röra på sig och det är just därför vi har lyft fram mängder av olika träningskläder. Alla är vi olika och därför gillar vi också olika utrustning när vi tränar. Här kan du fynda bland flera olika märken, så du kommer garanterat att hitta ett träningsplagg som du gillar! Här hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du köper. Passa därför på att köpa allt från strumpor till träningsbyxor när du ändå är här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.