Kundservice
StartsidaSport & Fritid
Träningskläder

Fynda billiga träningskläder här

39 680 Fynd

Filtrera

Träningskläder online för alla!

Ge dig iväg till gymmet, till löpspåret eller klä dina barn rätt för skolgympan. Här på Fyndiq kan du hitta ett komplett utbud av träningskläder för precis alla – i tuffa mönster och sköna material som ger optimal rörelsefrihet. Fynda bland varumärken somKappa ochReebok med flera som har satt träningen som fokus i sina kollektioner – med plagg och tillbehör som gör träningen bekväm och rolig oavsett pass och svårighetsgrad.

Välj mjukare plagg för ett lugnt yogapass

Köp kläder med material som är snabbtorkande för hårda och svettiga träningspass som spinning eller crossfit, eller utöka med överdragsbyxor och varmare träningsjacka när du ska ut i kallt väder.se också till att du har stöd när du tränar med till exempel en sporttopp/sport-bh eller waisttrainer. Du kan dessutom kombinera dina träningskläder med vardagsplagg och skapa en sportig outfit samt gardera dig till den kalla årstiden eller sjölivet genom att köpa underställ också. Hitta ett stort urval av kvalitativa och billiga träningskläder för alla väder och sporter online hos oss och kom i gång på bästa sätt!

Tips för ett lyckat köp!

Ingen träningsoutfit är hel utan tillbehör. Köp till en träningsväska, skor eller sportflaska också till dina kläder för träning. Shoppa gärna flera set att byta med när du tvättar det andra. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Träningskläder för olika tillfällen

Kläder för träning har blivit trendigt värre! Det finns inget som säger att du endast måste bära dem under träningspassen. Ta även tillfället i akt och bär coola träningskläder till och från gymmet, till skolan, till chillande stunder på helgen eller när du och arbetskompisarna ska ge er ut på någon fritidsaktivitet. När du shoppar kläder för träning ska du även tänka på andra saker som rätt strumpor, midjeväskor, hårband eller svettband och skor. Inget ska störa dig eller försinka din träning! Håret ska sättas upp för att inte vara i vägen, törsten ska släckas med vattenflaska och fötterna ska andas utan att få blåsor och skavsår. Dina barn kanske också behöver komplett utrustning för hockey- eller fotbollsträningen, mjuka träningskläder för utomhusaktiviteter eller annat som kan passa små busfrön med spring i benen. Oavsett vad träningskläderna är till för hittar du dem här online på Fyndiq. I färger som rosa, svart, grönt och silver samt många fler. Några formar medan andra även fokuserar på den yttre designen. Fynda loss bland billiga träningskläder online och hitta dina favoriter!