Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billigt ljud på nätet!

Bra ljud till musiken! Ja, det är otroligt viktigt - och det tror vi på Fyndiq att du är fullt medveten om. Det här med musik alltså, och den volym musiken spelas i. Rätt ljud kan göra otroligt stor skillnad på om det låter bra eller inte, och just därför har vi tagit fram ett stort utbud av högtalare, hörlurar, musikspelare, bilstereo för bra billjud, headset och allt som hör till. Kolla igenom vad vi erbjuder och känn av vad som passar dig bäst. Kanske är trådlösa högtalare det du söker, eller kanske är du ute efter en minihögtalare till din telefon? Oavsett vilket, har vi vad det är - och självklart till ett billigare pris.

Tips för ett lyckat köp! Om du köper hörlurar är det viktigt att kontrollera ifall de passar till din telefon. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Höj volymen i högtalaren! Det är inte alltid lätt att ha koll på all elektronik som dyker upp, vi vet. Just nu finns det mer att välja på än någonsin, och även tekniknörden kan bli förvirrad. Men bli inte rädd bara för att utbudet är så stort, se det snarare som en möjlighet att hitta exakt det som passar dig. Det är värt att lägga lite energi på att hitta bra ljud, oavsett till vilken musikspelare det handlar om. Kolla igenom vårt utbud, känn efter och föreställ dig känslan av en riktigt bra låt, på en riktigt bra volym. Det är inte fel, eller hur? Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.