Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda walkie-talkies billigt hos oss!

Kolla samband med hjälp av cool walkie-talkie! Walkie-talkies är både praktiska och roliga att använda sig av just för att de faktiskt passar både barn och vuxna att roa sig med. Här online hos oss på Fyndiq har vi därför samlat ett brett utbud av billiga walkie-talkies att shoppa loss bland — och du hittar walkie-talkies anpassade både för små och stora. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid produktbeskrivningen för att lära dig mer om produkten du väljer — om walkie-talkies hittar du information om räckvidd och om batterier ingår eller inte plus annat som är bra att känna till om produkten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av roliga funktioner! En walkie-talkie har massvis av olika användningsområden och är väldigt praktisk att ha. Till exempel kan du använda en från Danita när mobiltäckningen är svag på svamp- eller bärplockningen i skogen eller på fisketuren — den har nämligen en räckvidd på 5 km i öppen terräng. Likaså finns för barnen olika walkie-talkies inbyggda i klockor som är perfekta när det är dags att leka spion eller hemlig agent och vi har även prinsesswalkie-talkies som är skojiga för lek. Och för dig som vill ha en vuxnare mer avancerad variant rekommenderas att spana in Topcom Walkie Talkie RC-6405 long range — den är både vattentålig, har sökfunktion och flera kanaler samt mycket mer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.