Kundservice
StartsidaHemmet
Förvaring

Fynda billig förvaring hos oss

67 980 fynd


Filtrera

Köp bra och billig förvaring online här hos oss på förvaringstokiga Fyndiq

Är du, liksom vissa av oss här på Fyndiq, en sakletare av högsta rang? Kul! Det finns alldeles för många roliga saker att samla på. Något som är mindre kul är dock när allt ligger framme i hemmet. Därför har vi samlat ihop ett brett och billigt utbud av smart förvaring, allt för att du ska slippa stök och bök. Vad behöver du? Vi har allt från skohyllor till olika plast- och träboxar eller korgar. Vad det än är som alltid ligger framme hemma hos dig — så kan vi på Fyndiq hjälpa dig att plocka undan. Välkommen att fynda bland vår fina förvaring!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att vissa material behöver speciell skötsel. Vissa lådor tål maskindisk, andra måste torkas av enbart med en fuktig trasa. Vissa påsar kan tvättas i maskin, andra inte. Kolla noggrant i produktbeskrivningen hur prylarna ska skötas. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Organisera och förenkla städningen

Är det mest småprylar som ligger framme och stör? Vi har massor av småförvaring i form av plastfickor, fodral, kläd- och skopåsar eller lådinsatser till bestick, leksaker och verktyg. Här finns något för alla inredningsstilar och smaker. Tiden då du var tvungen att städa runt omkring alla prylar och halka på barnens klossar är förbi. Hjälp dig själv att organisera mera — välj och vraka bland våra smarta lösningar för hemmets förvaring!