Kundservice
StartsidaMode
Accessoarer

Accessoarer

550 860 fynd

Accessoarer kan du aldrig ha för många av, du kan mixa och matcha precis hur du vill! Här kan du hitta allt som har med accessoarer att göra, och det allra bästa är, det är riktigt billigt. Ett par nya vantar inför hösten kanske? Eller ett plånboksskal till mobilen så du slipper att glömma dina kort hemma. Accessoarer från högt till lågt och allt där emellan hittar du på Fyndiq!


Filtrera

Solglasögon

Minst ett par solglasögon är alltid bra att införskaffa sig, det är både snyggt och skyddar dina ögon från solljuset. Här kan du hitta ett stort utbud av olika modeller på solglasögon, allt från pilotglasögon till viperbrillor. Fyndiq erbjuder alla slags solglasögon du kan tänka dig. Polariserande för extra skydd mot ögonen på soliga dagar. Solglasögon med färgade bågar och glas. Det finns till och med solglasögon med inbyggd Bluetooth, perfekt när du är ute på en springtur i solen.

Glasögon

Ibland kan det hända att du får ont i huvudet när du sitter vid datorn för länge, för att slippa detta kan du införskaffa dig ett par glasögon med anti blått ljus. Om du har svårt att se generellt så kan det vara en idé att skaffa ett par glasögon med styrka. Är du närsynt ska du använda ett par med minusstyrka och om du är översynt ska du istället använda plusstyrka på glasögonen. Det finns även många roliga glasögon som passar perfekt om du ska på maskerad eller fest, eller om du vill höja stämningen i vardagen.

Mössor

Pannband till öronmuffar till mössor, det kan du använda nästan året runt, höst, vinter och vår. Även minst en mössa är ett måste i garderoben, det är nog få som klagar på att få värma öronen och huvudet lite extra i ett snöoväder eller på en kylig höstdag. Du kan hitta mössor som passar både barn och vuxna och med alla möjliga tryck som bland annat Pokémon, Fortnite, BMW och Harry Potter.

Tips för ett lyckat köp

Med det stora utbudet som finns här så är det lätt att missa något, utnyttja den billiga frakten och samla på dig allt på en gång istället för att ändra dig när du skickat beställningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Var dig själv med rätt tillbehör

Accessoarer är något som verkligen följer aktuella trender. Väskor, smycken och glasögon är bara några av de accessoarer som alltid förändras i form och utseende. Den som följer trender är helt klart en trendig person, men accessoarer kan vara mer än bara trendsättare. Det kan vara ett sätt att säga det här är jag, en scarf med prickar kan vara en snygg retro-accessoar och ett par Ray Ban solglasögon kan vara en cool detalj. Oavsett vem du är så finns alla accessoarer för din stil här.