Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda babyprodukter online!

En musikspelande potta till termometernapp! Utbudet när det kommer till att sköta om sin baby med allt från hygien till hälsa har gått framåt och exploderat. Här på Fyndiq finner du ett stort utbud av multifunktionella skötväskor med mängder av fack, skötbäddsöverdrag till en Babybjörn potta, om du inte hellre vill ha en potta som spelar musik vid kontakt med vätska. Ja, utbudet är stort och här är det även billigt. Även om du väljer att lyxa till det med en Brio skötväska kan du lägga ner en Tommee Tippee napp utan att det går över din budget.

Tips för ett lyckat köp! Tvättlappar 8 pack låter kanske mycket, men om du tänker på ditt barns beteende kanske det är bäst att bunkra upp och tänka stora kvantiteter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Från potta till tron! Vi vill våra barn allt det bästa i livet. Och genom att sköta om våra barn så bra vi kan ger vi dem de bästa förutsättningarna. När utbudet svämmar över av saker som ditt barn kan tänkas behöva är det också viktigt att tänka till vad som ska prioriteras. Är det en snuttefilt som kommer högst upp på listan eller en bekväm skötbädd.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.