Kundservice

Möbler

125 740 fynd

Materialet, färgen och så mycket annat om dina möbler avgör hur ditt hem känns. Storleken och formen på dina möbler avgör också hur du kan använda dina möbler. Med så mycket kvalitetsmöbler till bra priser är vi övertygade om att du kommer att kunna hitta den perfekta möbeln för ditt hem här på Fyndiq.


Filtrera

Oavsett om det är för ditt vardagsrum, ditt kök eller ditt sovrum, kan du hitta alla dina möbler här på Fyndiq till bra priser.

Soffor

Det finns några saker som du kanske bör tänka på när du köper en soffa. Några av de viktigaste frågorna handlar om hur du vill att den ska se ut och hur du vill att den ska användas. Om du vill att din soffa ska vara ett alternativ för gäster att sova i, så kanske du vill ha en tillräckligt lång soffa för att människor i alla längder ska kunna ligga i den, eller så kanske du också vill ta en titt på våra bäddsoffor. Dina framtida gäster kommer säkert att vara tacksamma om du tänker på deras komfort när du väljer soffa. Om du ännu inte är säker på vilken typ av soffa du ska skaffa, så kan du alltid enskilda segment av soffgrupper och sedan utöka soffgruppen senare.

Soffbord

När du har valt din soffa kommer du troligen också behöva ett soffbord. Storleken på ditt soffbord bör vara ungefär hälften så stor som din soffa eller två tredjedelar av storleken på din soffa. Ett soffbord som är större eller mindre än så kanske inte utnyttjar ditt utrymme på bästa sätt. Förutom att tänka på storleken på ditt soffbord, tänk då också på materialet, färgen och formen på soffbordet. Att hitta ett soffbord som matchar din smak och din soffa kommer att vara nyckeln till att ditt vardagsrum eller sovrum ska kännas bekvämt och inbjudande.

Fåtöljer

Oavsett om du läser, tittar på något eller bara sätter dig ner och slappar, är en fåtölj ofta det bästa alternativet. En vilstol kan till och med ge dig möjligheten att lägga dig ner och sova om du vill, men en vilstol kan bli en för stor frestelse om du endast tänkt dig ha en dedikerad lässtol. Det kommer tillbaka igen till hur du vill använda din fåtölj. Det är också återigen frågan om fåtöljen matchar din soffa, ditt soffbord, rummet och resten av dina möbler.

Vi har möbler på Fyndiq oavsett vad din budget, din smak och ditt hem kräver. Vi är övertygade om att du kommer att trivas med möblerna du hittar här på Fyndiq.