Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda för resa med barn billigt online!

Gör ditt barn redo för resan! Att åka någonstans med barn kan vara krävande. Och oavsett om det är en kort bilresa det handlar om eller en längre flygresa så gäller det för dig som förälder att göra det bästa för att det ska gå så smidigt som möjligt. Därför har vi på Fyndiq samlat in allt vad du behöver för att få en härlig resa med ditt barn, billigare än någon annanstans! Köp hem bilbarnstol, sovmask för barn och bilbältesskydd hos oss, så kommer resan att gå smärtfritt!

Tips för ett lyckat köp! Ett säkert kort för att hålla barnen lugna under resan är att ge dem någonting att kolla på, kanske en surfplatta? Det hittar du också här hos oss billigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att resa med bebis! Om du är orolig över din första resa med bebis, kan du lugna dig med att många har gjort det förr, och det brukar gå hur bra som helst. Det är snarare så att det blir en lugnare resa än om du reser med äldre barn, som kan bli uttråkade på resan. Försök att göra det enkelt för ditt barn när ni reser, till exempel genom att köpa hem en nackkudde så barnet sitter bekvämt och ett solskydd så barnet kan sova i bilen även om det är ljust. Har du dessutom en bilspegel till barn kan du alltid kolla så det mår bra utan att behöva vända dig om när du kör.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.