Kundservice

Fynda billiga tyger online

177 500 Fynd

Filtrera

Tyg och textilier överallt

Hemmet kan nu överösas av fräscha och nya tyger, billiga tyger finns det nämligen gott om på Fyndiq. Här kan du hitta allt från en varm och skön pläd till hela tygmeter textil för att sy egna gardiner, överkast eller vad än kan vara. Dessutom är det billigt att shoppa på Fyndiq och därför kan man köpa flera längder tyger om man så vill det. Här är det enkelt att köpa tyg online och därför kan man unna sig metervara av gardintyg och textilier och förnya sitt hem.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på längden, glöm inte att kontrollera att det är rätt bredd och höjd på tyget. Om du letar gardiner som är färdigsydda så är det extra viktigt att du väljer rätt innan du lägger din beställning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett nytt hem med snygg textil

Är det dags att förnya hemmet men plånboken säger att det inte finns pengar till nya möbler? Då kan tyger och textil vara din räddning. Att förnya sitt hem med färgglada textiler är helt enkelt otroligt smart och billigt. Vare sig det är ett par nya gardiner, ett nytt sängöverkast eller nytt möbeltyg så får hemmet en helt ny look. Kanske behöver sängen piffas upp med snygga sängkläder såsom påslakan, sängöverkast eller kuddöverdrag, allt finner ni här!