Kundservice

Väskor

169 400 fynd

En väska är alltid bra att ha med sig, packa ner det du behöver för dagen innan du lämnar hemmet. Det finns det allt ifrån perfekta handväskor som rymmer nycklar, plånbok och mobilen, till den perfekta ryggsäcken som rymmer större föremål som dator och kläder! En väska behöver man alltid. Hitta väskor som passar alla tillfällen hos Fyndiq!


Filtrera

Väska dam

Väskor har burits av kvinnor i över hundra år och det har varit en del av klädmodet länge. Förutom att de är smidiga att ha med sig så lyfter de din outfit, precis som andra accessoarer. Speciellt handväskor ser man många bära och på senare tid har det även blivit populärt med kuvertväskor om du tycker att en handväska är för stor. Har du en favoritväska som du aldrig vill lämna hemmet utan? Var inte orolig, väskor håller i flera år och när du känner att du vill ha en ny, ja då kan du ge den vidare till ditt barn eller syskon. Väskor skapar mycket historia, tänk på hur värdefull din väska har varit i alla dessa år. Hitta din favoritväska på Fyndiq oavsett om du vill ha en klassisk svart handväska eller en ryggsäck med mycket färg och mönster.

Ryggsäckar

Att investera i en ordentlig ryggsäck är en bra idé om du är trött på att få ont av att bära stora, otympliga väskor på armen. Oavsett storlek så är en ryggsäck smidig och bekväm att bära. Däremot kan det vara bra att tänka på att inte köpa en för stor väska till ett barn, då kan den istället bli för tung och obekväm att bära. Teman som Minecraft, Roblox och Pippi och många andra hittar du på våra ryggsäckar, med flera fack och och bra rymlighet gör den perfekt för skolan! Ska du ut och campa? Då har vi stora militärryggsäckar med många fack, stort utrymme och band som du kan knäppa fast runt dig så väskan inte riskerar att åka av när du går långa distanser. Eller varför inte en gympapåse som du bär på ryggen till gymmet?

Handväskor

Vi har ett brett utbud av handväskor, små som stora. En liten handväska är perfekt om du ska ut och handla och behöver ha något att förvara mobilen, nycklarna och plånboken i. Precis som det låter så bär du din handväska i handen vilket är perfekt just för att man alltid kan komma åt innehållet smidigt, utan krångel. Det finns även handväskor med axelband på, med hjälp av bandet kan du hänga väskan på axeln och du får händerna helt fria! Materialet på handväskorna kommer ofta i en skinnimitation, ett slitstarkt material som gör att din väska håller kvalitén riktigt länge. Svarta handväskor går alltid hem och passar till alla tillfällen. Men är du en person som föredrar coola färger i vardagen? Inga problem, vi har såklart många olika färger på väskor.