Kundservice

Fynda tillbehör till friluftsliv online

130 720 Fynd

Stort utbud av tält, ficklampor och andra bra produkter för resan

Grönt är skönt som det så härligt heter. Och att vara ute på resande fot betyder med största sannolikhet att du kommer andas in stora mängder av frisk luft och bli ett med naturen. Men för att klara ett friluftsliv utan för många myggbett och andra åkommor kan det vara bra att ta med ett stort överlevnadskit i form av billiga tält, pålitlig ficklampa, reseplånbok, sovmask, reseadapter, solcell lampa, myggjacka och en rad andra bra överlevnadsprylar så du klarar dig även om du går vilse. Och här på Fyndiq har vi samlat en mängd produkter till billiga priser. Allt från enkla pop up tält, svenska tält till party tält om du bara vågar dig ut på baksidan för en grillning.

Tips för ett lyckat köp

Kolla igenom utbudet och utgå från din egen resa så kommer du inte glömma något. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att köpa tält och rätt utrustning

Att hitta rätt led ficklampa är inga konstigheter. Men ska du ut och resa djupt in i skogen gäller det att gå igenom ett tält test och att skriva en lista på alla tänkbara hjälpredor ni kan tänkas behöva. För hur skulle det vara om du mitt ute i ingenstans insåg att det är en batteriladdare med inbyggd ficklampa som du mest av allt behöver? Ta det säkra före det osäkra, med andra ord.