Kundservice

Fynda billiga husdjurstillbehör på nätet

437 840 fynd


Filtrera

Massor av tillbehör till husdjur

Har man ett husdjur så har man en fin vän, men man behöver också tillbehör till denna vän! Letar du efter just det så har du kommit helt rätt! Här på Fyndiq har vi nämligen samlat nätets alla fynd under ett och samma tak, med produkter från många olika leverantörer och med ett lågt pris kan vi verkligen erbjuda tillfällen att fynda. Här finner du allt från klösträd, hundkoppel, hundkläder, hundleksaker och andra populära hundtillbehör eller tillbehör till andra djur.

Tips för ett lyckat köp

Leta fram allt det som ditt husdjur kan ha nytta och glädje av, sedan är det bara att klicka hem, snabbt och smidigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skäm bort ditt husdjur ordentligt

Det finns mycket man vill ge till sitt husdjur för att det ska må bra och vara lyckligt. Det grundläggande är så klart sådant som tak över huvudet, trygghet och kärlek, men det finns ju så mycket mer man kan ge! Att ge sitt husdjur ett riktigt fint koppel, hundhalsband eller katthalsband är kul både för dig och för djuret, och du kan göra det ännu mer personligt med ett hundhalsband med namn. Eller kanske med nitar? För att ta hand om pälsen är det bra med en eller flera borstar, och utrustar du dig dessutom med en bra klosax och ger ditt djur en trevlig leksak att tugga på under tiden så kan du räkna med ett glatt och välmanikurerat husdjur.