Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt för sport online!

Sporta bättre! Att ha en hobby är något som många svenskar har, något som man helt enkelt tycker är roligt att hålla på med. För många är det sport på ett eller annat sätt, det finns nämligen massor av olika sporter att välja mellan. Detta är något som vi på Fyndiq vet, och vi har därför samlat massor av tillbehör för alla typer av sport! Så oavsett om du vill ha billiga träningskläder för gym, golfklubba om du spelar golf eller en riktigt bra cykel, så har du alltså hittat rätt. Klicka runt och se vad som gör att du kommer att kunna sporta ännu bättre!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är igång och beställer, finns det någon i din familj som också vill ha nya grejer? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träningsskor eller ridstövlar? Sportkläder är inget som man ska underskatta, tänk bara på när man ser på sport i tv! Då bär alla bra träningstillbehör, och de anser nog att ett par bra skidor, träningsskor, ridstövlar, pingisrack eller skidskor är rent avgörande för hur bra man presterar. Så även om kanske inte grejerna i sig påverkar ens prestation, så känner man sig bättre. Något som helt klart är bra när man håller på med en sport då man ser tydliga resultat, som till exempel fiske eller löpning. Lycka till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.