Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Varumärken

Fynda billigt till din Sport & Fritid!

Allt för din Sport & Fritid! Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av produkter till din fritid! Vad än du gillar att ägna dig åt för hobby aktiviteter så finner du produkter till riktigt låga priser i Fyndiqs egen lilla hobbybutik! In och fynda till din favorit aktivitet nu!

Tips för ett lyckat köp! När du fyndar inom segmentet sport och fritid är det generellt sett bra att ha storlekar och mått i åtanke. Dubbelkolla så att detta blir rätt innan du klickar hem dina fynd - detta gäller såväl skor och kläder som utrustning och redskap. En annan viktig aspekt att tänka på när du shoppar produkter till sport och fritid är att försäkra dig om att prylarna du valt verkligen passar dina fritids aktiviteter. En fotboll och en handboll kan vara förvillande lika på bild — men inte så lika när man ska använda dem i praktiken! Om det av någon anledning ändå inte blir som du tänkt dig, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Fynda till fritiden och förgyll vardagen! Vill du bli lite bättre på favoritsporten eller bara göra din hälsa en tjänst? Att ägna sig åt fritidsaktiviteter är något som verkligen kan förgylla vardagen. De flesta har ett (eller kanske flera) fritidsintressen som man gärna ägnar sig åt när man har en ledig stund. Kanske är du en tävlingsmänniska och vill bli bäst på allt, eller så vill du bara få tankarna på annat håll och koppla av mentalt. När det kommer till att skapa sig en aktiv fritid så vet vi alla att det svåraste är att få tiden och pengarna att räcka till. Med Fyndiqs låga priser på allt vad kultur och fritid heter så har du i alla fall ett problem mindre — hos oss har alla råd att fynda fritidsprylar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.