Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billig & bra trädgårdsinredning på nätet!

Harmoni i din trädgård! Det är inte alla som har lyckan att ha en egen trädgård, men du som har det, har verkligen kommit rätt. Vi vet hur härligt det är att dona i det gröna, och njuta av naturen. Just därför har vi samlat mängder av snygg trädgårdsinredning och redskap till trädgården till ett billigare pris. Hitta allt från solpanel, eldkorg, kruka och parasoll till trädgårdsbelysning, studsmatta, lyktor och annat kul. Det är bara att klicka hem det du gillar för att skapa harmoni i din trädgård, välkommen och fynda inredning online!

Tips för ett lyckat köp! Våga vara personlig när du inreder din trädgård, där finns möjligheten att leka lite mer än när du inreder inomhus. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt din trädgård bli ett extra rum! När man har en uteplats bör man se den som ett extra rum, och speciellt på sommaren. Varför inte lyfta ut vardagsrummet till din trädgård? Med snygg trädgårdsinredning får du enkelt till den hemtrevliga känslan på altanen, och du kan njuta av sommaren utan att ens lämna hemmet. För oss på Fyndiq är det alltid viktigt att ha ett stort utbud av olika produkter och det gäller även här i trädgårdskategorin. Därför har vi blandat mängder av snygga detaljer som gör att din trädgård blir den finaste i grannskapet, så som blommiga sittdynor, blomkrukor, fågelholkar, roliga fontäner och mycket mer. Vi tror och hoppas att du kommer att hitta vad du söker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.