Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda roliga Nappar billigt!

Napp & napphållare till din baby! Har det äntligen hänt? Har din bebis har blivit så pass stor att hen vill ha napp? Då har du kommit helt rätt. Vissa barn börjar med napp redan som spädbarn, medan andra väntar tills de är färdigammade. Vi på Fyndiq har lika kvalitativa som roliga nappar som passar till alla barn och bebisar, från nyfödd till äldre. Och de kommer i mängder av olika färger, former och dylik — självklart till billigare priser. Välkommen in och hitta nappen till ditt barn!

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roliga nappar för lugna stunder! En napp kan vara så mycket än bara en tröst när barnen är ledsna. Det kan till exempel fungera som en rolig accessoar! Varför inte köpa en nappar med namn till ditt barn, det året hon eller han är född, eller kanske en med texten mammas gullegris ? Här finns det som alltid mycket att välja på! Och för att vara säker på att proppen inte försvinner har vi något så smart som napphållare — självklart i passande färger. Kom in och fynda — din bebis kommer älska dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.