Kundservice

Modellbygge

11 160 fynd

Oavsett om du vill bygga en modell av en berömd byggnad som Eifeltornet eller ett stridsflygplan från andra världskriget så hittar du det hos Fyndiq. Glöm inte att köpa färg och penslar så att ditt modellbygge blir riktigt snyggt.


Filtrera

Modellbygge som engagerar

Att bygga modeller är en trevlig hobby som hjälper till att skapa lite lugn i tillvaron samtidigt så man får något häftigt att ställa hemma i bokhyllan. Ett modellbygge är dessutom en utmärk present till både barn och vuxna, både till dem som har väldigt bra tålamod och de som behöver öva upp sitt. Hos Fyndiq hittar du ett brett urval av olika typer av modeller. Vi har lättare modellbygge för barn och mer avancerade modeller för vuxna. Oavsett om du gillar att bygga modeller av stridsvagnar och stridsflygplan från andra världskriget, modeller av berömda byggnader eller modellbilar så kan du säkerligen hitta något hos Fyndiq. Våra modellbyggen finns i olika material och det går att bygga modeller av trä, plastmodeller och metallmodeller. Men glöm inte bort att köpa färg och penslar om du vill måla dina modeller. Vi har modellfärg och penslar som garanterat lyfter ditt modellbygge till nästa nivå.

3D pussel

Om du tycker att det verkar knepigt att limma och måla så har vi också ett stort urval av olika 3D-pussel. Med ett 3D-pussel så räcker det att klämma ihop delarna med små metallflikar för att de ska sitta ihop. Varför inte pussla ihop det lutande tornet i Pisa eller någon av våra många 3D pussel med rymdskepp och figurer från Star Wars eller Sagan om ringen? Du hittar bland annat 3D pussel av Millenium Falcon, Tie Fighter och prisjägaren Bobba Fett. Tänk på att många av pusslen kan ha väldigt många små bitar och kräver en hel del precision och tålamod, därför kan det vara bra att studera åldersgränsen noga om du ska köpa ett 3D-pussel i present till någon.