Kundservice

Fynda billiga påslakanset & säng online

13 520 fynd


Filtrera

Stort utbud av påslakan & barnsäng

Allt för att garantera att ditt barn får en god natts sömn finns att fynda hos Fyndiq. Hitta en skön spjälsäng eller barnsäng för de minsta så att de kan sova gott och tryggt utan att riskera att ramla ur sängen. Snygga påslakan och påslakanset med diverse motiv ger ditt barn sköna drömmar om det barn gillar mest: fotboll, söta djur eller bilar. Och kom ihåg att varje barn behöver minst ett gosedjur att krama i mörkret, hos Fyndiq har vi många olika att välja på och alla finner du till billiga priser.

Tips för ett lyckat köp

Kom ihåg att påslakan, lakan och badlakan slits fort, speciellt av barn som inte alltid är så försiktiga.se därför till att bunkra upp med flera olika. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp sängen på nätet

Tänk på att barn växer ur sin säng fort. Därför kan det vara en bra idé att köpa en något billigare säng som fortfarande håller hög kvalitet och ger barnet en skön nattsömn. Förutom sängar har vi flertalet tillbehör för en god natts sömn. Både lakan och en mysig filt får plats i en praktisk säng med förvaring. Dessutom har vi babyvakter eller babymonitors för att övervaka ditt barn när det sover — eller inte sover! För de minsta har vi även flertalet mobiler med musik eller teman som söta djur eller pirater.