Kundservice

Fynda billig laybag här

307 fynd


Filtrera

Köp billig laybag online här hos oss på Fyndiq

Ska du till stranden eller är det dags för lite mysigt parkhäng? Skippa den gamla vanliga picknickfilten och ta med dig en smart laybag i stället! Det är en uppblåsbar luftsoffa som du enkelt blåser upp med hjälp av svepande rörelser, så du behöver inte ens ta med en luftpump! Sedan när du vill packa ihop den är det bara att pysa ut luften och vika ihop den i sin förpackning, som ofta inte är större än en halv sovsäck. Dessutom är det inte bara på sommaren som du kan ha användning av denna, den fungerar lika bra vid vattnet på badstranden som i snödrivorna i skidbacken!

Tips för ett lyckat köp

Kärt barn har många namn, men bra att veta är att om någon säger air sofa, laybed, air bed eller hangout soffa så är det faktiskt en sorts laybag som man syftar till — bara att vi alla säger olika. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Laybag för alla årstider

Det absolut bästa med att äga en laybag är att den går att använda hela året om, lika bra som uppblåsbar soffa i snö som vatten eller på gräs som på sand. Dessutom är dessa finfina madrasser enkla att ta med sig då de är små i sina förpackningar. Till exempel laybagen från VacayBag kommer i en smart väskliknande förpackning som du bara hänger över axeln och tar med dig dit du ska — denna är dessutom tillverkad i ett speciellt material som gör den extra slittålig. Eller du kanske hellre vill ha en airbed från inSPORTline? Deras laybag är perfekt för campingen eller att använda som solstol på stranden, men den tål däremot inte att användas i vatten.