Kundservice

Fynda allt för ditt hår billigt online

80 920 fynd


Filtrera

Här finner du hårredskap och hårprodukter online

Att vakna upp med det perfekta håret är något som vi alla drömmer om men som tyvärr aldrig blir mer än en dröm. Därför är det så härligt att det finns så mycket olika produkter för ditt hår som får din hårdröm att bli verklighet. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga hårprodukter. Välj och vraka bland billigt löshår, mjukgörande oljor eller varför inte hårkritor som livar upp ditt hår?

Tips för ett lyckat köp

Tänk helhet och utgå från tvätt till styling för att inte missa något. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Trolla med ditt hår

Det är inte bara Joe Labero som kan trolla. Med de rätta hårvårdsprodukterna och tillbehören kan även du bli en mästare på att skapa magi. Du får en snabb hårförlängning av löshår clips som är enkla att sätta dit och som förvandlar dig till en partyprinsessa på bara några minuter. Är det tjockare hår du vill åt är löshår en bra väg att gå om du inte bara vill satsa på bra hårprodukter och en bra kam som du tuperar upp håret med. Och vill du skapa uppmärksamhet och inte är rädd för att synas finns löshårsslingor i mängder av olika färger som lyser upp.