Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för ditt hår billigt online!

Här finner du hårredskap och hårprodukter online! Att vakna upp med det perfekta håret är något som vi alla drömmer om men som tyvärr aldrig blir mer än en dröm. Därför är det så härligt att det finns så mycket olika produkter för ditt hår som får din hårdröm att bli verklighet. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga hårprodukter. Välj och vraka bland billigt löshår, mjukgörande oljor eller varför inte hårkritor som livar upp ditt hår?

Tips för ett lyckat köp! Tänk helhet och utgå från tvätt till styling för att inte missa något. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Trolla med ditt hår! Det är inte bara Joe Labero som kan trolla. Med de rätta hårvårdsprodukterna och tillbehören kan även du bli en mästare på att skapa magi. Du får en snabb hårförlängning av löshår clips som är enkla att sätta dit och som förvandlar dig till en partyprinsessa på bara några minuter. Är det tjockare hår du vill åt är löshår en bra väg att gå om du inte bara vill satsa på bra hårprodukter och en bra kam som du tuperar upp håret med. Och vill du skapa uppmärksamhet och inte är rädd för att synas finns löshårsslingor i mängder av olika färger som lyser upp.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.