Kundservice
StartsidaBegagnad
Mobiltelefoner

Professionellt renoverade mobiler

674 fynd

Köp en begagnad mobil i bra skick till en lägre kostnad och gör samtidigt ett mer miljömedvetet val! Kolla igenom hela vårt utbud och hitta en second hand smartphone som passar dina behov - här finns rekonditionerade mobiler, så kallade refurbished, av alla dess slag! Alla mobiler är noga utvalda och säljs med garanti! Våra begagnade mobiltelefoner är inget annat än fynd, helt enkelt. Det vill säga; det som vi på Fyndiq är bäst på!


Filtrera

Varför köpa en begagnad mobil?

Det finns en stor efterfrågan på begagnade mobiler och att köpa en mobil i den kategorin är bra både för miljön och plånboken! Det finns flera olika anledningar till att en mobil inte kan säljas till nypris trots att mobiltelefonen i många fall är fullt fungerande och i bra skick. De telefoner som är listade här nedan är graderade efter vilket skick de är i: A+, A, B eller C.

Fynda en billig mobiltelefon som är Bättre än Begagnad

I vår fyndhörna av begagnade mobiltelefoner finns ett noga utvalt utbud av mobiler som av olika anledningar inte kan säljas som nya. Alla mobiler är fullt fungerande och är med i denna kategori på grund av att de kan vara refurbished (rekonditionerade), att de har varit demoexemplar, att de har någon mindre defekt eller saknar ett originaltillbehör.

Garanti - Viktigt att tänka på när du köper en begagnad mobil

När du ska köpa en begagnad mobil bör du vara säker på att det finns garanti – vare sig den är gammal och återvunnen eller endast har en mindre defekt och är som ny. Hos Fyndiq har vi mellan 2–24 månaders garanti på mobiltelefoner och produkten repareras om det skulle uppstå något fel. Mer information om hur garantin fungerar hittar ni på produktbeskrivningen för den specifika mobilen.

Begagnade mobiler från Fyndiq

Förr eller senare är det dags för alla människor att byta ut sin mobiltelefon. Detta behov kan förstås uppkomma av olika anledningar. Det kan vara tal om tekniska aspekter. Kanske ett batteri som inte levererar på samma nivå som förut. Det kan också handla om en ren vilja att byta ut det gamla mot något fräscht. Oavsett vad anledningen till mobilbytet är så är det allt fler som inser fördelarna med att köpa begagnade mobiler. Många av dessa vänder sig till oss på Fyndiq. Den växande efterfrågan på begagnade mobiler har gjort att vårt lager ständigt fylls på. Vi erbjuder välfungerande telefoner av de allra flesta märken på marknaden. Detta till ett pris som våra konkurrenter i regel har mycket svårt att matcha.

Våra begagnade mobiltelefoner är inget annat än fynd, helt enkelt. Det vill säga; det som vi på Fyndiq är bäst på!

För den som letar begagnad mobil

Som sagt, marknaden för begagnade mobiltelefoner växer ständigt. Inte minst i takt med att priset på nya mobiltelefoner ständigt når nya höjder. Detta är positivt ur flera aspekter. Det ger människor möjlighet att införskaffa den telefon de vill ha utan att bli ruinerade. Det är dessutom en bra sak för miljön att alla inte ständigt införskaffar nya mobiler utan förlitar sig på begagnade.

Det som är oerhört viktigt för den som är ute efter en begagnad mobil är dock att vara försiktig med återförsäljare. Det finns gott om seriösa återförsäljare på den svenska marknaden, men tyvärr också en hel del oseriösa. Vi rekommenderar starkt att man väljer ett välrenommerat företag för att säkerställa att allt går rätt till. Allra helst ser vi förstås att ni köper era begagnade mobiler av oss på Fyndiq!

Så här gör vi för att garantera att våra begagnade mobiler levererar på önskad nivå:

Kvalitetskrav

Det som förenar alla telefoner som vi på Fyndiq säljer är att de uppfyller de krav på kvalitet som vi ställer. Med andra ord: Vi säljer inte halvtrasiga produkter eller telefoner vars slitage överskrider den standard vi har.

  • Fungerande kamera med skärpa och bildkvalitet i såväl stillbild och video

  • Fungerande hörlursuttag och mikrofon i såväl samtal som i andra funktioner

  • Fungerande laddningsfunktion

  • Fungerande fingertrycksavläsare respektive ansiktsigenkänning

Tryggt köp av begagnade mobiler

När du väljer att handla hos Fyndiq så väljer du per automatik att göra ett tryggt köpt. Detta gäller förstås oavsett om du köper begagnade mobiler eller någon annan vara. Vi har funnits på den svenska marknaden länge och vi planerar att vara kvar under lång tid framöver. Under åren som aktiva har över 1, 6 miljoner svenskar valt att handla av oss. Varje år växer vårt sortiment av produkter, begagnade telefoner och annat, och allt fler väljer att handla av oss. Vi är glada och stolta över denna utveckling och ser med spänning och glädje fram emot att e-handeln växer sig ännu större i vårt land.

Fyndiq är certifierade enligtTrygg E-handeloch tillämpar alla aspekter av konsumentköplagen. Detta innebär att du, som kund, alltid kan vara säker på att ditt köp sker på rätt sätt. När du handlar av oss på Fyndiq så bär vi ansvaret för att varan levereras till dig tryggt och säkert. Vi garanterar dessutom att den vara du köpt, begagnad telefon eller annat, håller utlovad kvalitet.

Tillbehör till både nya och begagnade mobiler

Funderar du på att införskaffa en begagnad mobil från oss på Fyndiq? Bra idé! Då ska du dessutom känna till att vi har Sveriges största utbud av mobiltillbehör. Om du står inför köp av en telefon kan det vara bra att passa på att komplettera den med lite trevliga och/eller praktiska ting. Här kommer nåra tips:

Hörlurar

Lyssnar du mycket på musik i din telefon eller föredrar du kanske podcast eller ljudbok? Alldeles oavsett vad du lyssnar på så är en investering i ett par bra lurar alltid en bra idé, om du frågar oss. Kolla igenom Fyndiqs stora utbud av hörlurar!

Laddare

Behöver du en ny laddare, eller kanske flera stycken? På Fyndiq kan du köpa multipack med laddare till din begagnade mobil. På så vis behöver du inte släpa runt på (och glömma kvar) en och samma laddare till jobbet, gymmet, hemmet eller var det nu kan vara.

Mobilskal

Även begagnade mobiler förtjänar att skyddas med ett stöttåligt mobilskal. Hos Fyndiq hittar du Sveriges absolut största utbud av skal i olika färger, material och former. Välj ett (eller varför inte flerä) mobilskal som du tycker att din telefon ska få prydas med.

Frågor om begagnade mobiler eller annat?

Fyndiqs skickliga kundtjänst finns tillgängliga för frågor och funderingar om allt från leveranser och priser till produktinformation. Kontakta oss så svarar vi så snart vi kan!