Kundservice

Fynda radiostyrt billigt på nätet

57 840 fynd


Filtrera

Köp dina radiostyrda leksaker på nätet här

Allt som flyger, åker framåt och låter utan att en själv behöver göra något är en rolig underhållning för den yngre publiken — och även för de lite äldre för den delen. Därför kan du här på Fyndiq ta del av ett fantastiskt utbud av låtande, snurrande, brummande och även billiga radiostyrda modeller som radiostyrda bilar, radiostyrda helikoptrar och modellflygplan. Allt för en rolig lek!

Tips för ett lyckat köp

När det kommer till det radiostyrda så drivs leksakerna inte av önskningar eller tankekraft utan av batterier.se därför till att inte glömma att köpa hem batterier så leken kan börja på en gång när du får hem det du köpt. Självklart kan du handla dina batterier även här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Radiostyrt är extra kul

Visst är det kul att leka! Men spänningen stiger lite om vi exempelvis leker med ett radiostyrt flygplan eller en radiostyrd bil då kontrollen släpper lite. En radiostyrd leksak ger med andra ord lite mer frihet än om man drar runt en träbil eller springer omkring med ett flyg i sin hand. Eller vad säger du? Klart leken blir mer intressant om man har en radiostyrd båt som får åka fritt och som ger en större känsla av makt och ansvarstagande.