Kundservice

Fynda begagnade & nästan nya hörlurar

2 fynd

Här hittar du prisvärda begagnade hörlurar från populära varumärken i olika modeller och design. Alla våra begagnade hörlurar är renoverade, noggrant testade och fullt fungerande! Unna dig en riktigt bra musikupplevelse med ett par refurbished hörlurar och slå samtidigt ett slag för miljön!


Filtrera

Varför köpa begagnade hörlurar?

Att köpa begagnade hörlurar är både bättre för miljön och billigare än helt nya. Av olika anledningar finns det flertalet hörlurar som inte kan säljas till nypris och det är synd att produkter som egentligen fungerar som de slängs bort samtidigt som det finns ett stort intresse för dem. De hörlurar som finns listade här på sidan är alla fullt fungerande och det finns mer information under varje produkt om varför de är med i denna kategori.

Fynda hörlurar som är Nästan nya till billiga priser

Vi har ett noga utvalt sortiment av hörlurar som inte kan säljas till ordinarie pris av olika anledningar. Det kan bland annat röra sig om så kallade refurbished (rekonditionerade) hörlurar, de kan också ha någon mindre defekt som gör att de inte kan säljas till fullpris eller så kan det vara demoexemplar. I samtliga fall så är hörlurarna i fullt fungerande skick!