Kundservice

Fynda billiga robotar hos oss

1 099 fynd


Filtrera

Väck barnet inom dig med coola och billiga robotar

Vem har inte drömt om att en dag ha en alldeles egen robot? Det är något som inte längre är en fantasi, utan något du faktiskt kan köpa — och köpa billigt dessutom! Online här har vi på Fyndiq nämligen samlat ett stort sortiment av billiga robotar för dig att sätta tänderna i! Så kolla igenom utbudet och låt ditt inre barn vakna till liv igen med hjälp av en ball robot!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler produkter inom elektronik-genren? Kolla i huvudkategorin Elektronik för att se alla elektronikprylar vi på Fyndiq har att erbjuda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bygg din egen robot

Vill du bygga ihop din alldeles egna robot och designa den enligt eget tycke? Då är ett tips att spana in den solcellsdrivna roboten som kan förvandlas till hela 14 olika robotar med hjälp av ett enda kit — så du väljer själv om du göra den som en hund, bil, android eller annan filur! Likaså kan du här hitta en programmerbar robot med motorer, IR-sensorer och tryckkontakter att leka loss med på ett enkelt och bekvämt sätt då ingen lödning behövs och mejslar medföljer i kittet. Du kan även köpa en solcellsrobot i 25 delar som passar både barn och vuxna att bygga med, den rekommenderas nämligen från 10 år och kan byggas till 6 olika robotar!