Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt inom Intim billigt på nätet!

Allt du kan tänka dig inom Intim! Under kategorin Intim finns en rad mängder produkter, så som kondomer, sexleksaker, massageoljor och glidmedel. Människan har ett antal basala behov, varav sex är ett utav dem. Närhet och ett hälsosamt sexliv är något de flesta behöver och därför erbjuder vi dig allt för både intimhygien och hjälpmedel! Fyndiq erbjuder dig, din partner och par en rad olika hjälpmedel för att ge sexlivet lite extra glöd.

Tips för ett lyckat köp! Välj och vraka, när det kommer till Intimprodukter är det bra att prova sig fram, du kommer med största sannolikhet inte bli besviken. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tycker du att det känns läskigt att beställa intimprodukter online? Rädd att grannen eller personalen på ditt närmsta utlämningsställe ska se vad du har köpt? Det behöver du inte oroa dig för när du handlar intimprodukter från Fyndiq! Alla produkter skickas i diskreta paket, så vad du handlar förblir din egna hemlighet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.