Kundservice

Fynda allt inom Intim billigt på nätet

48 780 fynd


Filtrera

Allt du kan tänka dig inom Intim

Under kategorin Intim finns en rad mängder produkter, så som kondomer, sexleksaker, massageoljor och glidmedel. Människan har ett antal basala behov, varav sex är ett utav dem. Närhet och ett hälsosamt sexliv är något de flesta behöver och därför erbjuder vi dig allt för både intimhygien och hjälpmedel! Fyndiq erbjuder dig, din partner och par en rad olika hjälpmedel för att ge sexlivet lite extra glöd.

Tips för ett lyckat köp

Välj och vraka, när det kommer till Intimprodukter är det bra att prova sig fram, du kommer med största sannolikhet inte bli besviken. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tycker du att det känns läskigt att beställa intimprodukter online?

Rädd att grannen eller personalen på ditt närmsta utlämningsställe ska se vad du har köpt? Det behöver du inte oroa dig för när du handlar intimprodukter från Fyndiq! Alla produkter skickas i diskreta paket, så vad du handlar förblir din egna hemlighet.