Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga nappflaskor på nätet!

Nappflaska eller pipmugg? Finns det något bättre här i livet än mat och att äta? Antagligen inte! Och det gäller såklart oavsett hur gammal man är. För visst, man kanske inte njuter av en hummer en fredagskväll om man inte ens är ett år fyllda, men mat är minst lika viktigt ändå! Därför har vi på Fyndiq ett stort och billigt utbud av allt som kan tänkas behövas när ens barn ska äta, såsom nappflaska, barntallrik och barnbestick! Och om de blivit för stora för nappflaskor, så hittar du även pipmugg i vårt sortiment!

Tips för ett lyckat köp! Kolla gärna en extra gång så att du fått med allt i varukorgen innan du shoppat klart, att glömma bort något så viktigt som en matstol kan skapa stora problem i hemmet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra mat för barn! Barn som inte äter är något som man ska ta på största allvar! När man är liten och växer och utvecklas dagligen är bra mat för barn väldigt viktigt. Kanske hjälper en fin barnservis till? För visst blir det lite roligare att äta barnmat om ens gaffel ser ut som ett flygplan, eller tallriken har ens barns favoritkaraktär från en film som motiv? Man får ta till alla möjliga knep för att få en son eller dotter med härlig aptit på mat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.