Kundservice

Fynda billiga nappflaskor på nätet

13 840 fynd


Filtrera

Nappflaska eller pipmugg?

Finns det något bättre här i livet än mat och att ätä Antagligen inte! Och det gäller såklart oavsett hur gammal man är. För visst, man kanske inte njuter av en hummer en fredagskväll om man inte ens är ett år fyllda, men mat är minst lika viktigt ändå! Därför har vi på Fyndiq ett stort och billigt utbud av allt som kan tänkas behövas när ens barn ska äta, såsom nappflaska, barntallrik och barnbestick! Och om de blivit för stora för nappflaskor, så hittar du även pipmugg i vårt sortiment!

Tips för ett lyckat köp

Kolla gärna en extra gång så att du fått med allt i varukorgen innan du shoppat klart, att glömma bort något så viktigt som en matstol kan skapa stora problem i hemmet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra mat för barn

Barn som inte äter är något som man ska ta på största allvar! När man är liten och växer och utvecklas dagligen är bra mat för barn väldigt viktigt. Kanske hjälper en fin barnservis till? För visst blir det lite roligare att äta barnmat om ens gaffel ser ut som ett flygplan, eller tallriken har ens barns favoritkaraktär från en film som motiv? Man får ta till alla möjliga knep för att få en son eller dotter med härlig aptit på mat!

"