Kundservice

Fynda Biltillbehör på nätet

536 840 fynd


Filtrera

Snyggare bil med dekaler

Att köpa accessoarer till sig själv är något som många gör, men accessoarer till bilen är inte riktigt lika vanligt. Varför inte det, undrar vi på Fyndiq! För även om en bil är till för att köras så blir det minst hundra gånger roligare att göra det med exempelvis snygga stickers, mobilhållare eller varför inte en dekal till sin bil. Särskilt om man ska åka i flera timmar, något som inte är så himla roligt. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen med alla möjliga tillbehör till bilen!

Tips för ett lyckat köp

Det är lätt att snabbt hitta billiga saker man fattar tycker för till bilen, men se upp så att du inte råkar beställa hem fel modeller och så vidare! Vissa biltillbehör passar nämligen bara till vissa typer av bilar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare biltur med mobilhållare

Alla har vi nog hoppat in i en väns bil, mötts av bra musik direkt från mobilen ut i bilstereon och undrat varför inte vi också har en bilhållare till telefonen? Bilturen blir inte bara snabbare med en härlig playlist, man vill inte ens gå ur bilen när en favoritlåt sätts igång. Dessutom kan man ha hur högt som helst utan att någon granne störs! Helt klart en fördel.