Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Biltillbehör på nätet!

Snyggare bil med dekaler! Att köpa accessoarer till sig själv är något som många gör, men accessoarer till bilen är inte riktigt lika vanligt. Varför inte det, undrar vi på Fyndiq! För även om en bil är till för att köras så blir det minst hundra gånger roligare att göra det med exempelvis snygga stickers, mobilhållare eller varför inte en dekal till sin bil. Särskilt om man ska åka i flera timmar, något som inte är så himla roligt. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen med alla möjliga tillbehör till bilen!

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att snabbt hitta billiga saker man fattar tycker för till bilen, men se upp så att du inte råkar beställa hem fel modeller och så vidare! Vissa biltillbehör passar nämligen bara till vissa typer av bilar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare biltur med mobilhållare! Alla har vi nog hoppat in i en väns bil, mötts av bra musik direkt från mobilen ut i bilstereon och undrat varför inte vi också har en bilhållare till telefonen? Bilturen blir inte bara snabbare med en härlig playlist, man vill inte ens gå ur bilen när en favoritlåt sätts igång. Dessutom kan man ha hur högt som helst utan att någon granne störs! Helt klart en fördel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.