Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga produkter för rakning!

Ska jag raka bena också? Ja, det är klart du ska! Om du vill, vill säga. Vad man rakar och varför är någonting vi på Fyndiq inte bryr oss om. Vad vi däremot tycker är viktigt — är att om du vill raka dig, så ska du kunna göra det. Lika viktigt är det för oss att du har tillgång till de bästa rakprodukterna. Just därför erbjuder vi rakhyvlar och rakblad från Gilette och flera andra märken. Kanske vill du ha Gillette venus, kanske är det Gillette fusion power som är din grej? Du bestämmer, och du hittar det bland vårt billiga sortiment.

Tips för ett lyckat köp! Kontrollera så att du har tagit den där trådlösa rakapparaten du ville ha och kontrollera din varukorg en extra gång innan du klickar beställ . Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Raka med rakblad eller hyvel! Eller rakapparat! Som sagt, du gör helt och hållet som du vill. Glöm dock inte hur viktigt det är med after shave. Vi har mängder av olika after shave att välja på, till exempel: After shave balm, Shave cream och intim after shave. När man rakar sig kan huden bli irriterad, så det kan vara mer än värt att investera i. Och du, det kostar ju inte mycket hos oss på Fyndiq, så in och klicka hem din favorit. Du vet ju att du vill!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.