Kundservice

Begagnad Samsung

139 fynd

Funderar du på att uppdatera din telefon? Fyndiq har ett stort utbud av begagnade mobiltelefoner från Samsung. Telefonerna du hittar här är fullt funktionsdugliga, rekonditionerade, funktionstestade, fabriksåterställda & kommer givetvis med garanti! Och självklart till fenomenalt låga priser. Gör din beställning idag så ser vi till att din leverans når dig så snart som möjligt!


Filtrera

Info om graderingen på våra begagnade Samsung-telefoner

Dessa produkter är alltså antingen rekonditionerad (refurbished) och nu fullt fungerande eller kanske har de bara använts som demoexemplar eller har någon annan mindre defekt som gör att de inte kan säljas till fullt pris. Graderingen på produkterna som är kategoriserade som ”Bättre än begagnat” är A+, A, B och C.

A+ ”Perfekt skick”

Rekonditionerad i perfekt skick/Nyskick

Displayy display

Chassiytt chassi

Batteri:Funktionstestat med ok kapacitet

A ”Mycket bra skick”

Begagnad i perfekt skick/Minimalt slitage

Display:Inget slitage

Chassi:Inget slitage

Batteri:Funktionstestat med ok kapacitet

B ”Bra skick”

Begagnad med lite/normalt slitage – inget som påverkar användning

Display:Kan förekomma små kosmetiska repor

Chassi:Kan förekomma små kosmetiska repor

Batteri:Funktionstestat med ok kapacitet

C ”Okej skick”

Begagnad med slitage

Display:Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen

Chassi:Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen

Batteri:Funktionstestat med ok kapacitet

Varför köpa begagnad Samsung?

Vi börjar med frågan som många människor ställer sig när de står inför ett köp av något begagnat; Varför inte bara köpa nytt? Varför är det egentligen fördelaktigt att införskaffa en begagnad Samsung snarare än en ny? Det finns flera sätt att svara på frågan. Här kommer ett par övergripande komponenter som ofta bidrar till att människor föredrar begagnat framför att köpa nytt.

Lönsamhet

En begagnad Samsung kostar inte lika mycket som en ny. Detta är förstås någonting som de allra flesta känner till. Om man, som person på jakt efter begagnad Samsung, vänder sig till Fyndiq kan skillnaden bli extra stor. Vi erbjuder tidigare använda men fullt funktionsdugliga och hela telefoner till en kraftigt reducerad kostnad i jämförelse med ordinariepriset. Som kund kan du alltså spara en stor slant genom att investera i en begagnad Samsung. Detta gör du dessutom i ett tidevarv då priset på nya mobiltelefoner från alla stora varumärken skjuter i höjden.

Miljötänk

Att återanvända fullt funktionsdugliga produkter är alltid en bra idé ur en miljösynpunkt. Här är mobiltelefoner på inget sätt unika. I ett samhälle där de flesta människor är i behov av en smartphone är det förstås svårt att helt välja bort det. Om du har behov av att skaffa en ny Samsung så vill vi på Fyndiq slå ett slag för att rikta in sig på begagnat. Att du köper en begagnad Samsung vid ett tillfälle kommer förstås inte att göra någon större skillnad. Att den inställningen gentemot använda telefoner förändras i befolkningen är däremot en stor vinst. För dig, för mig och för vår planet.

Hur garanteras kvalitet för min begagnade Samsung?

Fyndiq är ett av Sveriges mest pålitliga e-handelsföretag. Hela vår verksamhet bygger på att leverera högkvalitativa och prisvärda varor på ett tryggt och säkert sätt – till alla kunder. När du vänder dig till oss för att köpa begagnad Samsung gäller samma sak. Vi lämnar helt enkelt inte ifrån oss telefoner som på något sätt har slutat att fungera eller som är trasiga.

Kvalitetscheck

För att säkerställa att de begagnade telefoner från Samsung vi säljer håller önskad kvalitet låter vi alla produkter genomgå en kvalitetscheck. I denna kontroll genomförs bland annat tester av:

Touchscreen

En av de mest fundamentala funktionerna i en smartphone är förstås dess touchscreen. Innan vi säljer vidare en begagnad Samsung till kund ser vi till att skärmens touch-förmåga säkerställs ordentligt.

Hörlursuttaget

Vad föredrar du att lyssna på, podcasts, musik eller ljudböcker? Oavsett vad så kommer du att kunna göra det utan problem i din begagnade Samsung. Detta eftersom vi alltid testar och, om nödvändigt, lagar eventuella skador i hörlursuttaget.

Mikrofon

För att kunna ta emot och ringa samtal är det såklart helt avgörande att ens mikrofon fungerar. Annars blir samtalet inte så dynamiskt. Innan vi säljer en begagnad Samsung så ser vi till att testa så att mikrofonen gör sitt jobb.

Kamera

Kameran ska fungera fläckfritt på alla begagnade Samsung-telefoner som vi säljer. Detta säkerställs genom tester innan telefonerna går ut till försäljning.

Laddning

En mobiltelefon som inte kan laddas är ingen vidare bra mobiltelefon. Fyndiq ser till att alla begagnade Samsung som säljs kan laddas utan problem. Ladduttaget testas för att säkerställa att batteriet kan laddas på korrekt sätt.

Wifi-anslutning

Att kunna ansluta till internet är viktigt för de allra flesta människor som äger en smartphone. Vi ser till att de begagnade Samsung som säljs på Fyndiqs plattform uppfyller kraven. Telefonerna testas noggrant innan de säljs för att vi ska kunna säkerställa att wifi-anslutningen fungerar till samtliga.

Ställ din fråga till vår kundtjänst!

Har du några funderingar om Fyndiq och/eller om våra begagnade Samsung-telefoner? Vänligen kontakta vår kundtjänst! Vi besvarar alla frågor om såväl ordrar, produkter, priser och om Fyndiq som organisation.

Köp tillbehör till din begagnade Samsung hos Fyndiq

Visste du att Fyndiq har Sveriges absolut största utbud av tillbehör till olika mobiltelefoner? Nu vet du! Om du står inför ett köp av begagnad Samsung från vårt sortient kan vi rekommendera dig att titta igenom potentiella tillbehör. Vi erbjuder nämligen en lång rad produkter som kan komplettera din uppdaterade mobiltelefon på ett bra sätt.

Några av dessa är:

Skal

Vilken typ av mobilskal föredrar du? Silikon, hårdplast, läder eller annat? Oavsett vad så är det smart att skydda sin telefon så gott man kan. Detta kan åstadkommas genom ett högkvalitativt och robust skal. Hos Fyndiq finns mängder av olika lösningar i olika material, färger, former och med diverse funktioner.

Passa på att köpa ett nytt mobilskal till din begagnade Samsung redan idag!

Hörlurar

Varför inte passa på att uppdatera hörlurarna då du uppdaterar din mobil? På Fyndiq hittar du mängder av lösningar från mängder av varumärken. Vi har något för alla smaker och alla plånböcker. Detta oavsett om du föredrar in-ear, on-ear eller over-ear.

Vilka lurar väljer du till din begagnade Samsung?

Laddare

Behöver du en ny laddare, eller varför inte flerä Hos Fyndiq säljer vi multipack av laddare till alla telefoner. På så vis kan du säkerställa att du alltid har en laddare till hands i de olika miljöer du tillbringar din tid. I sovrummet, i vardagsrummet, på kontoret, i väskan eller var du nu kan tänkas behöva laddningsmöjligheter.

Fyndiq – begagnade Samsung och mycket annat

När du väljer Fyndiq som ditt e-handelsbolag så kan du räkna med trygghet i alla led. Vi har varit inne på det tidigare men upprepar oss gärna. Alla köp som genomförs på vår online-plattform, stora som små, sker med kundens absoluta trygghet i fokus. Detta tummar vi aldrig på. Vi är certifierade i enlighet medTrygg E-handel, och vi tillämpar alla aspekter av konsumentköplagen.

Hör av dig till vår kundtjänst för frågor och funderingar.

Välkommen till Fyndiq!