Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga & bra böcker online!

Stort utbud av spännande böcker! Är du ute efter lite spänning i tillvaron, en bra present eller att bara få försvinna bort till en helt ny och spännande plats? Då är en bok det perfekta alternativet. Här på Fyndiq satsar vi på att erbjuda billiga böcker med ett bra urval. Kanske är det Astrid Lindgren böcker som lockar för stunden med sina fängslande berättelser, eller är det brott och straff som du är ute efter? Ta en titt på utbudet och vem vet, kanske är det en kärleksroman som slinker ner i varukorgen istället? Hos oss är det alltid bok-rea!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att böcker bli ledsna om du ger dem hundöron. Ett fint bokmärke håller boken frisk och glad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att köpa böcker på nätet! Vad kan vara bättre än att ha ett gäng bra böcker framför sig? Det vackra med litteratur är att det inte finns några gränser för dess fantasi som fyller sidorna. Oavsett om det är tegelstenar, små tunna pocketböcker eller fritidsböcker som faller dig mest i smaken så är det samma glädje att äga boken och när du handlar böcker på nätet så behöver du inte släpa med dem ute på stan utan kan lugnt och stilla gå och hämta ut dem när de kommit fram. Den som väntar på något gott, som det så fint heter. Att köpa bok är som att köpa sig ny kunskap. Och alla vet vi att kunskap är något vi inte kan få för mycket av. Vi ger inga boktips, men vi levererar böcker online som du kan köpa och sedan välja om du vill tipsa om.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.