Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga batterier på nätet!

Stort utbud av olika batterier! Nallebjörnar, köksredskap, hörapparat, telefoner, fjärrkontroller, lampor, leksaker och massor av fler produkter är i behov av batterier. Ja, till och med den trådlösa datormusen slutar efter ett tag att fungera om den inte får ett nytt batteri. Och här på Fyndiq har vi samlat en mängd olika batterier så du ska kunna bunkra upp och vara beredd när gosedjuret eller mixerstaven plötsligt släcks ned. Vi har allt från GP batterier till hörapparater, Samsung batteri, batteri HTC Desire och övriga mobilbatterier. Och är du ute efter en GP Powerbank som externt batteri som ger extra batterilivslängd så har vi även det — och allt finns till bra och billiga priser då du handlar online.

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att kolla upp vad exakt det är för typ av batteri du behöver så du inte får hem fel. Men, skulle skadan vara skedd är det heller inte värre än att returnera varan för att sedan få en ny. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med ett batteri kommer stort ansvar! När det kommer till att köpa produkter innehållandes batterier så gäller det även att du vet hur du ska bära dig åt när livslängden är slut och du ska byta ut det gamla mot ett nytt. Att slänga det i soporna är extremt miljöfarligt och därför bör du antingen spara upp ett lager som du sedan kan gå med till en batteriholk för att se till så vår natur och planet hålls frisk och grön längre.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.